DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Motegi

Ducati: Marquez döntött, elhagyja a Hondát

Bár bejelentés még mindig nincs, immár a Ducati igazgatója is arról beszélt, hogy felülhet az egyik motorjukra a nyolcszoros világbajnok.

részletek

Martin nyerte az esős-megszakított futamot

A Pramac spanyolján a trükkös körülmények sem fogtak ki a MotoGP Japán Nagydíján, így három pontra megközelítette Bagnaiát. Marquez idén először dobogón.

részletek

Martin újabb sprintgyőzelemmel közelített Bagnaiára

Idén már ötödször nyert szombaton a MotoGP-ben a Pramac spanyolja, aki Motegiben Bindert és a vb-éllovast utasította maga mögé.

részletek

Martin rekorddal a pole-ban Bagnaia előtt

Idén másodszor szerzett rajtelsőséget a MotoGP-ben a Pramac spanyolja, megelőzve a vb-éllovas olaszt és a KTM-es Millert. Bezzecchi bukás után negyedik.

részletek

Marquez: Most először nem éreztem fájdalmat

Boldog volt a Japánban elért negyedik helye után a nyolcszoros világbajnok, aki elmondta: a legfontosabb számára, hogy hosszú idő óta először nem voltak fájdalmai a versenyen.

részletek

Espargaro, Bagnaia: Óriási hiba, idióta manőver

Az apriliásnak már a rajt előtt megpecsételődött a Japán Nagydíja, míg a ducatis az utolsó körben bukott: mindketten elmondták, mi is történt. A növekvő előny ellenére Quartararo is frusztrált volt.

részletek

Miller nyert, Bagnaia a végén bukott

Az első körökben az élre törve győzött a Japán GP-n a Ducati ausztrálja. A vb-esélyesek közül Quartararo a nyolcadik, Bagnaia a legvégén bukott, Espargaróra már a rajt előtt lecsapott a technika ördöge.

részletek

Marquez három év után a pole-ban az esőben

A múlt hétvégén visszatérő nyolcszoros világbajnok bizonyult a legjobbnak a vízen Motegiben, miközben a vb-esélyesek csak a hatodik, kilencedik és tizenkettedik helyre kvalifikálták magukat.

részletek

Miller a leggyorsabb a vb-aspiránsok előtt

A Ducati ausztrál versenyzője zárta az élen a Japán GP extrahosszú pénteki szabadedzését, megelőzve Francesco Bagnaia, Fabio Quartararo és Aleix Espargaro hármasát. Marc Marquez a hatodik helyen.

részletek

Bagnaia: Nincs szükségem segítségre

Quartararo szerint nem jelentenek majd gondot a horzsolásai, Bagnaia nem vár el csapatutasítást a Ducatitól, Espargaro nyugodt és élvezi az évet – így nyilatkoztak a vb-aspiránsok a Japán GP előtt.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Motegiben indítja távol-keleti túráját a MotoGP, de lesz ezen felül magyar érdekeltségeket felvonultatva Kamion-Eb, TCR Europe, ETCR és Superbike, valamint DTM és Extreme-E is – itt a menetrend.

részletek

MotoGP: Japán is törölve, így festhet a szezon

Újabb ikonikus pálya és nagydíj esett a koronavírus áldozatául a MotoGP-ben: 1986 óta először nem rendeznek futamot Japánban – és az is lehet, hogy Európán kívül egyáltalán nem is fognak.

részletek