Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

MoscowRaceway

DTM: Nem volt ellenfele a Mercedesnek a szakadó esőben

Egy remek előzés döntött a győzelemről a Német Túraautó bajnokság első moszkvai futamán, ahol végig szakadó esőben versenyeztek a pilóták, a Mercedes pedig megállíthatatlannak bizonyult.

részletek

Taroltak a Ladák, Michelisz lett a legjobb hondás

Az orosz csapat autói nyomasztó fölényben voltak a WTCC moszkvai időmérő edzésén - Michelisz Norbert viszont csapattársait és a két Citroent is meg tudta előzni. 10. helyével Tiago Monteiro szerezte meg a pole-pozíciót a vasárnapi nyitóversenyre.

részletek

WTCC: Monteiro a leggyorsabb, Michelisz ismét 2.

Elsősorban a Ladák és a Hondák csatáját hozta a túraautó-vb utolsó, immár esős pályán zajló oroszországi gyakorlása, amelyen végül Tiago Monteiro érte el a legjobb időt, megelőzve Michelisz Norbertet. A Citroënek továbbra is szenvedni látszanak, ellentétben Ficza Ferivel: a Zengő Motorsport magyarja a biztató kilencedik idővel zárt.

részletek

WTCC: Catsburg az élen a Ladával, Michelisz a 2.

Sokáig úgy tűnt, a pénteki teszthez hasonlóan ismét hármas Honda-siker születik Oroszországban, ám Nicky Catsburg az utolsó percekben az élre repítette a hazai pályán szereplő Ladát. Michelisz Norbi újabb második hellyel gazdadogott, megelőzve márkatársait, míg Ficza Ferenc a biztató 11. helyen zárt a Zengő Motorsport privát Civicjével.

részletek

Hármas Honda-vezetés, Michelisz a második

Egyértelműen a japán gyártó versenyzői uralták a túraautó-vb „nulladik” edzését Oroszországban: közülük Tiago Monteiro bizonyult a leggyorsabbnak, megelőzve Michelisz Norbit és Rob Huffot. A Zengő Motorsport fiatalja, Ficza Ferenc egy 17. hellyel nyitott a Moscow Raceway-en.

részletek

DTM: Ismét helycsere az élen

Ezúttal csak egy napig örvendezhetett a bajnoki pontverseny első helyének az F1 felé kacsintgató Wehrlein, miután kétszeres bajnoki riválisa visszaelőzte őt. Rocky két év után nyert futamot.

részletek

Honda forradalom készül Moszkvában?

Nyolcadik helyről indul Norbi Moszkvában az első futamon, de a másodikon már a harmadik rajtkockából. A legjobb ötöt vágytuk, de most az autó ebben nem volt partner. Pedig hasít a Civic...

részletek

Muller nagy csatát nyert Lopez ellen

"Szép volt, Mester" - így köszöntötte a Citroen a négyszeres bajnok Yvan Mullert, aki nagy küzdelemben szerezte meg a moszkvai pole-t a címvédő Jose Maria Lopezzel szemben.

részletek

FP2: A Lada az élen, Norbi kicsúszott

Örülhetnek az orosz rajongók, hiszen Huff révén az egyik Lada zárta az élen az időmérőt megelőző utolsó edzést. Norbi az utolsó percekben a kavicságyat is meglátogatva a 12. leggyorsabb időt érte el.

részletek

Moszkva már F1-es futamot is rendezhet

Megkapta a lehető legmagasabb minősítést a moszkvai versenypálya, ami azt jelenti, hogy elméletben akár F1-es futamot is rendezhetnének a négy kilométeres aszfaltcsíkon.

részletek
Olvastad már?