Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 15. vasárnap

Lopás

Fotósok felszerelését lopták el a Hungaroringen

Anyagi kárral végződött a nagydíj egy magyar és egy külföldi fotóriporter számára: egy őrzött helyiségből emeltek el több értékes objektívet. Korábban sosem történt hasonló eset.

részletek

Vigyázat, ezekre a márkákra kaptak rá a hazai autótolvajok!

Tovább csökkent az autólopások száma 2019 első felében, azonban új kedvenceik vannak a bűnözőknek, akik a Renault Mégane és a Suzuki Swift típusokra szálltak rá. A német prémiummárkákból viszont alig vittek el idén, és leginkább az idős, védtelen autókra vadásznak a tolvajok, akik között egyre több az amatőr – derül ki többek között a Vezess friss összeállításából.

részletek

A versenyző lopta el a Team Tóth motorját a csapatfőnök szerint

Hector Barbera és a Team Toth nélkül zajlott a Supersport-vb aragóniai futama vasárnap, a sajtóban keringő híresztelések után a P1Race.hu megkereste a magyar istálló csapatvezetőjét, mi is történt pontosan.

részletek

Meglepő: ezekre az autókra vadásznak a tolvajok

Minden korábbinál részletesebb járműlopásos toplistákat készített a Vezess a rendőrségtől kikért legfrissebb adatok alapján. A negatív lajstromokból többek között kiderül, hogyan alakult az autólopások száma 2018-ban hazánkban, melyek a legveszélyeztetettebb autómárkák, de azt is megtudhatjuk, milyen típusokból tulajdonítanak el a legtöbbet a tolvajok.

részletek

Üdítősdobozzal az autó lophatatlanságáért?!

Egy angol férfi videójában azt mutatja be, mit lehet kezdeni az újabb autókat érő hackertámadások ellen, egy Faraday-kalitkát létrehozva. Ehhez pedig csak egy fém üdítősdobozt használ.

részletek

Egyre kevesebb gépjárművet lopnak Magyarországon

Az ORFK nyilvántartása szerint néhány év alatt töredékére esett az autólopások száma Magyarországon. Persze nincs olyan, hogy lophatatlan gépjármű, és mivel az ördög nem alszik, nem árt az óvatosság.

részletek

Bő húsz másodperc alatt lopták el a Mercedest

Nem kellett sem kulcs, sem más, sőt, összesen fél percre sem volt szüksége a két tolvajnak ahhoz, hogy ellopja a ház udvarán álló autót.

részletek

Milyen autóból lopnak a legtöbbet itthon?

2016-ban is tovább csökkent az autólopások száma Magyarországon a rendőrség adatai szerint, ennek pedig több oka is van. A márkák szerinti lebontásban találhatunk érdekes adatokat.

részletek

Facebookon közvetítette a rendőrautó-lopást

Bő fél órán keresztül kellett üldözni azt a férfit, aki az amerikai Tusla városában elkötött egy rendőrautót – igaz, a felügyelők dolgát megkönnyítette, hogy a Facebookon élőben követhették a tolvajt…

részletek

Mégis ki (és miért?) lopná el ezt?

A térfigyelő kamerák sokféle lopást rögzítenek, ilyet viszont bevalljuk, még nem láttunk – mert az bizony nem ritkaság, hogy megfújnak egy platós teherautót, na de ilyet?!

részletek

Így loptak el egy Porschét Budapesten

Két férfi egy Porsche Cayenne-t tulajdonított el vasárnap este a VI. kerületi Káldy Gyula utcában. Az autótolvajok elfogásához a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

részletek

Adatokat lopott a Ferrarihoz távozó Mercedes-mérnök

Eljárást indított egyik alkalmazottja ellen a Mercedes F1-es csapata, miután kiderült, hogy a felmondását tavaly bejelentő és a Ferrarihoz tartó mérnök bizalmas adatokat próbált magával vinni.

részletek
Olvastad már?