DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Kesjár

Amikor Kesjár Csaba végigszáguldott Budapesten

A magyar formaautós kedvenc énekesnőjét, C. C. Catch-t fuvarozta el a repülőtérről a belvárosig három perc alatt – a Három kívánságot vezető Dévényi Tibor segített neki ebben.

részletek

Amikor Király Gábor gokartra vált

Az a tény, hogy valaki több mint egy évtizeden át a magyar válogatott kapusa volt, még nem jelenti azt, hogy a futball az egyetlen olyan sport, amelyben otthon érzi magát.

részletek

Méltán Elfeledve: Egy motor és más semmi

Évekig a Ferrari mellett az egyetlen F1-es csapat volt, mely magának építette a motorját, ráadásul elsőként adtak lehetőséget magyar pilótának egy királykategóriás autóban.

részletek

Kesjár-hatás: A legenda velünk él!

Csak az hal meg, akit elfelejtenek – tartja a mondás, amelyben úgy hisszük, nagy igazság rejlik. Kesjár Csaba örökké élni fog, személyisége ugyanis kitörölhetetlen hatással volt egy egész generációra.

részletek

Retro – Kesjár Csaba az égi versenypályán

Eddig soha nem látott képekkel emlékezünk minden idők egyik legkiválóbb magyar autóversenyzőjére, egy korszak hősére és tinibálványára, Kesjár Csabára.

részletek

Baráti megemlékezés az „égi versenyzőkért”

Böröczky József, „mindenki Pepije”, a felejthetetlen nevettető és a MotoGP legkiválóbb szakkommentátora március 3-án lenne 67 éves. Ez alkalomból emlékeznek rá és az összes elhunyt motor- és autóversenyzőre barátai.

részletek

Retro – Legenda született: Kesjár Csabára emlékezünk

1962. február 9-én született Kesjár Csaba, a magyar autósport első olyan versenyzője, aki F1-es autót vezetett. A nyolcvanas évek tinibálványára és idoljára emlékezünk.

részletek