Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Jedlóczky

A Hungaroringen szerezte első Eb-pontját Jedlóczky

Régi, de nagyon igaz közhelyek a sportban, hogy nincs olyan meccs, ami biztosan előre le van játszva és, hogy egy versenynek mindig a célban van a vége. A hazai TCR Europe futamon eddig pont ezt élte át a JLG Motorsport csapata. Hiszen azóta, hogy egy-két napja még a hazai futam lemondását kellett fontolgatnunk, mára alaposan megfordult a világ.

részletek

Jedlóczky L: Egy híján egy pont

Ugyan nem mindig szándékosan, de lassan már megszokhatjuk, hogy fiatal versenyzőnket valahogy mégis csak a mélyvízbe kell dobni, amiben általában aztán remekül lubickol!

részletek

JLG Motorsport: Új autó, új márka, új logo

A JLG Motorsport számára különleges volt a péntek, ugyanis először gurulhatott pályára egy kis éles száguldásra a csapat történetének új versenygépe fiatal versenyzőnkkel a volánnál a Hungaroringen.

részletek

Jedlóczky Márk a Zengő támogatásával indul a TCR Europe-ban

Komoly nemzetközi túraautós sorozatban indulhat a fiatal magyar pilóta, méghozzá a Zengő Motorsport szakmai támogatásával - az autó egy SEAT Cupra lesz és a csapat a Nagy Futamon is részt vesz majd.

részletek

A hölgy gyönyörű, csak még kissé makrancos

Kétségkívül a hétvége egyik legmókásabb hírlevelét kaptuk az Alfa Romeo Guliettával versenyző TCR-újonc Jedlóczky Márk csapatától, a JLG Motorsporttól.

részletek

Kilenc magyar versenyző a TCR hungaroringi hétvégéjén

A nemzetközi túraautós széria megszokott kétfős magyar különítménye négy és félszeresére duzzad az előttünk álló versenyen: talán csak Belgiumban (ahol önálló TCR-es sorozat működik) szokott ennyi hazai versenyző vendégszerepelni.

részletek

Csekély rutinnal is remekelne a TCR új magyarja

A hétvégén hungaroringi bemutatkozására készül a legdinamikusabban fejlődő túraautós sorozat, amelynek mezőnyében első nemzetközi versenyét futja majd Jedlóczky L. Márk. De ki ez a magyar fiatal, hogyan került a tűz közelébe és mik a céljai? Exkluzív interjút készítettünk vele, amiben mindenre fény derül!

részletek
Olvastad már?