Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

HeflerRóbert

Hefler Róbert megnyerte a bajnokságot

Javában zajlik az év utolsó versenyhétvégéje a Hungaroringen, már ami a Magyar Autós Gyorsasági bajnokságot illeti. A Gender Racing Team problémáktól nem mentesen, ám annál nagyobb lelkesedéssel indult a harcba, és már szombaton bajnokot avatott!

részletek

Tarolt a Gender henger - Dupla győzelem a Slovakiaringen

A Gender Racing Team elképesztő vasárnapot zárt az Országos Bajnokság szlovák fordulójának zárónapján: míg Hefler Róbert újabb sikerével a csapat szinte letarolta a Renault kupa mezőnyét - Stern Roland is dobogót ünnepelhetett -, addig Rónai Tamás sem tétlenkedett: kis szerencsével és taktikus versenyzéssel aratott győzelmével visszajött a bajnoki versengésbe.

részletek

Gender Racing: Hatalmas hátrány után dobogók és szenzációs győzelem

Rossz volt a főpróba, parádésra sikerült az előadás. Ez a klasszikus esett meg szombaton a Gender Racing Team versenyzőivel is, akik szinte a semmiből termeltek győzelmet és egy halom dobogót.

részletek

Hefler Róbert pole-ban élete első formaautós versenyén

Ma reggel kezdetét vette a WTCR túraautó világkupa, melynek betétprogramjaként a magyar országos bajnokság formaautósai is versengenek. A Gender Racing Team a sorozat egyik fő esélyeseként indul neki a hétvégének, ma pedig két időmérő edzés várt a csapatra.

részletek
Olvastad már?