Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 20. csütörtök

Höljes

WRX: Az év legnagyobb hétvégéje jön

Az ikonikus Höljes, egy igazi ralikrosszpálya a világbajnokság következő állomása. Szabó Krisz az év legnépesebb mezőnyében újra döntős helyezésre pályázik, és bízik benne, hogy a „Mágikus Hétvége” ismét emlékezetes lesz svéd csapata, az EKS számára. A WRX állandó pilótája az Audi Magyarország személyében egy fontos új partnerre is szert tett a verseny előtt.

részletek

Hazai győzelem Svédországban, két magyar az Eb döntőjében

A címvédő távollétében zajlott a WRX versenye Höljesben, ahol ismét Kristofferssonnak jött ki a lépés. Szabó Krisztián személyében a Super 1600 kategóriában magyar versenyző is dobogóra állt.

részletek

Szabó Krisztián: Svédországból még hiányzik egy jó eredmény

Ez a versenynaptár egyedüli helyszíne, ahol a Super 1600 címvédőjének még egyszer sem jött ki a lépés. A bajnokságban, melyben a magyar pilóta ötödik helyen áll, csak pár pontosak a különbségek, így a ralikrossz legnagyobb versenyén egészen megkavarodhat a sorrend.

részletek

Szabó Krisztián: Peches nyitás

A megszokottól eltérően már pénteken elkezdődött a ralikrossz Európa-bajnokság programja a svédországi Höljesben. A szokatlan menetrend nem kedvezett a pontverseny éllovasának, aki féltengelytörést szenvedett az egyik kvalifikációs futamon. Szabó Krisztián jelenleg a rangsor 14. helyén áll, a lényeg azonban az, hogy a tempó alapján sokkal jobb eredményt vár a későbbiekben.

részletek
Olvastad már?