DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

FedélzetiKamera

Így vásárolj fedélzeti kamerát

Manapság egyre népszerűbbek a fedélzeti kamerák, a választék pedig igen nagy, így nem könnyű a választás. „Mi számít jó képfelbontásnak? Milyen extrákra van szükségem? Mire jó a hátsó kamera?” – csak néhány kérdés a sok közül. Hogy könnyebb legyen a döntés, a Mio összegyűjtötte Neked azt az 5+1 legfontosabb funkciót, amit érdemes figyelembe venned, ha menetrögzítő kamera vásárlásán gondolkodsz.

részletek

Fedélzeti kamera extrákkal – Parkoló és zöld üzemmód a Mio-tól

Mostanában mindannyian kevesebbet élvezhetjük az autózás élményét és kényelmét, mint megszokhattuk. Akár pihenteted, akár alkalmanként használnod kell a kocsid, a Mio MiVueTM fedélzeti kamerákra most is számíthatsz! Szuper funkciók segítenek az autód épségének megőrzésében, öko iránymutatást kapsz, és különleges felvételeket készíthetsz kiváló minőségben! Tedd egyedülállóvá az autózás ritka élményét, óvd a környezetet vezetés közben is és fedezd fel remek lehetőségek tárházát a legfrissebb MioTM fedélzeti kamerákkal!

részletek

Fedélzeti kamera kisokos – 5+1 Mio tipp a vásárláshoz

Meggyőztek Téged is az észérvek és úgy döntöttél, hogy beszerzed életed első menetrögzítő kameráját? Ha nem tudod, mi alapján válassz, ne aggódj, nem hagyunk magadra! A fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio 5+1 hasznos tippel segít Neked, hogy megtaláld a tökéletes útitársad és még nagyobb biztonságban utazhass!

részletek

Láttál már kamiont háztetőn parkolni?

A kanadai Ontarióban egészen bizarr baleset történt. Egy kamionos lefutott az útról, majd a földúton irányíthatatlanná váló járművel konkrétan leparkolt egy háztetőre. A tulajdonosok ugyan otthon voltak, de nem tartózkodtak a házban, a kamionos és utasa pedig szintén szerencsésen megúszták a nem mindennapi balesetet.

részletek

Még gyorsabb kárrendezés: A biztosítókkal kommunikálnak a Mio kamerái

A Mio fedélzeti kamerák gyártója, a tajvani MiTAC Digital Technology Corporation nemrégiben partnerségre lépett a brit Inzura digitális biztosítástechnológiai szolgáltatóval. Az együttműködés célja, hogy a Mio/MiTAC fedélzeti kamerák száz százalékosan integrált telematikai megoldást nyújtsanak a gépjármű-biztosítási ágazat számára. A Nagy-Britanniában bevezetett új megoldás eredménye a biztosítóval való direkt és gyors adatcsere, így baleset esetén a kamera felvételei azonnal elérhetővé válnak a szolgáltatók számára. A cél: kevesebb baleset, megnövekedett biztonság és gördülékenyebben zajló kártérítési folyamatok.

részletek

Tovább folytatódik a Ferrari kameramizériája

Miután az FIA megtiltotta az olaszoknak, hogy egy zsák szárazjéggel hűtsék, vagy inkább takarják le a kamerát, a Ferrari új megoldás után nézett. Valószínűleg ez sem nyeri majd el az FIA tetszését.

részletek

A Ferrari nem jegelheti tovább a fedélzeti kamerát

Az FIA megtiltotta a Ferrarinak, így egyúttal minden más csapatnak is, hogy szárazjeget helyezzen el a fedélzeti kamerán, amellyel az egység indokolatlan működését próbálta orvosolni az olasz istálló.

részletek

Áthelyezik a fedélzeti kamerákat 2019-ben

Azzal próbálják élvezhetőbbé tenni a Formula-1-es közvetítéseket, hogy jövőre áthelyezik a kamerákat, hogy kevésbé rondítson bele a halo a látványba. A Renault már ki is próbálta a megoldást.

részletek

Autón, lámpán, zebrán, járdán át

Többnyire oroszországi, vagy amerikai utakon készült belső kamerás felvételek lepik el a YouTube-ot, ezúttal azonban egy ázsiai válogatást hoztunk nektek.

részletek

Jogszerű-e az autós fedélzeti kamerák használata Magyarországon?

A hazai vezetők között egyre népszerűbbek az autóba szerelhető fedélzeti kamerák (más néven menetkövetők, angolul dashcam-ek), amelyek jó szolgálatot tehetnek egy közlekedési baleset körülményeinek tisztázása során akár a biztosító, akár a bíróság előtt.

részletek

A budapesti közlekedés árt az idegeknek!

A kommentek közt jó páran nekiestek az alábbi videó feltöltőjének, pedig ha mélyen magunkba nézünk, valószínűleg mindannyian magunkra ismerünk benne...

részletek

Magyar sofőr a balesetnél - mindent felvett

Egy magyar kamionos osztotta meg az alábbi videót a YouTube-on: egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja volt a németországi A96-os autópályán - s tette is, ami ilyenkor minden sofőr kötelessége (lenne).

részletek