Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Duval

Mexikói raliversenyző lett a Bajnokok Bajnoka

Schumacher kiejtette Vettelt, Duval a selejtezőből jutott döntőbe, de összességében a házigazda mexikóiak taroltak a hazai pályájukon rendezett Bajnokok Tornáján, és Benito Guerra révén 2011 óta először nyert valaki ralis háttérrel.

részletek

Újabb F1-es indul a Bajnokok Tornáján

Loic Duval mellett Pierre Gasly fogja képviselni Franciaországot a jövő hétvégén megrendezendő Bajnokok Tornáján. A Red Bull versenyzője már alig várja, hogy újra hallhassa a mexikói közönséget.

részletek

Kubicát tárt karokkal várják a Formula-E-ben

A lengyel F1-es tesztje előtt néhány héttel az elektromos sorozat autóját is kipróbálta Doningtonban - a bajnokság éllovasa, és két másik élpilóta is szívesen látná maguk között.

részletek

Kire figyeljünk 2017-ben?

Az előttünk álló motorsport-szezonban számtalan fiatal, és kevésbé fiatal tehetség kaphat lehetőséget arra, hogy megvesse lábát a nemzetközi színtéren - íme a tíz legfigyelemreméltóbb pilóta közülük, a Crash.net összeállítása alapján.

részletek

WEC-bajnok folytatja a DTM-ben

A BMW után az Audi is bejelentette hat versenyzőjét a Német Túraautó Bajnokságban: a legérdekesebb szerzemény Loic Duval, aki az LMP1-es kiszállás után maradt ülés nélkül.

részletek

FE: Buemi bajnoki éllovashoz méltón kezdett

Az összetettben négypontos előnnyel vezető Sebastien Buemi elsőségével ért véget a mexikói hétvége első szabadedzése. A svájci mögött Duval és Turvey végzett a piros zászlóval is tarkított tréningen.

részletek

FE: D’Ambrosio első pole-ját szerezte

Az uruguayi időmérő Superpole-jában di Grassi lassú volt, Buemi pedig elfékezte magát, az egykori F1-es így megszerezte első rajtelsőségét. Jacques Villeneuve összetörte autóját.

részletek

Piros zászlók, új aszfalt és beteg Vergne vasárnap

Eseménydúsan kezdődött a Formula-E szezonjának utolsó versenynapja, ami egyben a bajnoki cím sorsáról is dönt. Az első edzésen Loic Duval volt a leggyorsabb, majd eltört a felfüggesztése, de számos más érdekesség is történt.

részletek

Le Mans-győztes húzónév a Formula-E-ben

A hétvégén folytatódó Formula-E-bajnokság Miamiban tartott fordulója előtt a Dragon Racing pilótát cserélt: a 2013-as Le Mans-i 24 órás győztese, Loic Duval váltja Oriol Serviát.

részletek