Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

Díj

Az F1 olcsóbb, mint a Premier League

A FOM megerősítette, hogy a rajtrácslányokat tavaly lecserélő gyerekektől nem kérnek pénzt azért, hogy a pilóták kísérői lehessenek. A Premier League-ben több, mint 700 fontot is elkérhetnek ezért.

részletek

Hamiltonnál két délszlávot is jobbnak tartottak idén

Kihirdették idei szavazásuk végeredményét az európai hírügynökségek, amelyek hagyományosan minden év végén megválasztják Az év európai sportolóját. Lewis Hamilton csak a harmadik lett.

részletek

Hálózatba kapcsolt lakóautó: díjat nyert az új Grand California

Az új Grand California 2019 év elején érkezik a kereskedésekbe, de már most jelentős elismeréseket gyűjt be: a lakóautó ugyanis a közelmúltban nyerte el a „Connected Car Award 2018” díjat.

részletek

Komoly díjat vehetett át Schumacher lánya

Tehetséges, egyben sikeres sportoló és példamutató ember - ezek voltak azok a kritériumok, amelyeknek megfelelt a hétszeres F1-es világbajnok lánya, Gina-Maria Schumacher.

részletek

Raikkönent komoly díjra jelölik

Kimi Raikkönen az F1-es Spanyol Nagydíjon tett gesztusát, amikor egy, a nézőtéren síró kis rajongóját vendégül látta a Ferrari motorhome-ban, Lauerus-díjra jelölik augusztusban.

részletek

Erzsébet királynőtől kap díjat az ex-pilótanő

A volt DTM-versenyző és a Williams korábbi tesztpilótája díjat kap a nők képviseletéért a motorsportban, amelyet a brit újévi kitüntetések keretén belül vehet át.

részletek

Hamilton Senna-díjat kapott

Számára rendkívül sokat jelentő elismerésben részesült Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője – a brit F1-es pilóta Ayrton Senna-díjat kapott, amit a legkedvesebb kitüntetésének nevezett.

részletek

Hamilton újabb elismerést vehetett át

Ezúttal a brit GQ magazin választotta meg az év sportolójának a Mercedes kétszeres F1-es bajnokát, melynek átvétele után Hamilton közösségi csatornáin is köszönetet mondott mindenkinek.

részletek

A BMW több mint ötven díjat nyert el 2014-ben

A BMW minden tekintetben sikeres autógyártóként zárta a 2014-es évet, félszáznál is több nemzetközi kitüntetéssel. A díjazottakat legtöbb esetben a neves szakmagazinok olvasóközönsége vagy az autós szakújságírókból álló zsűri választotta meg, akik számos különböző témakörben és kategóriában szavazták a legjobbnak a márka modelljeit. Az elismerésekkel a dizájnt, a fenntarthatóságot és a sportosságot éppúgy díjazták, mint az innovációt és az intelligens járműkapcsolatot.

részletek

Ma este adják át az Autosport éves díjait

A friss F1-es bajnok Lewis Hamilton és autója, a Mercedes W05 az Autosport Awards legnagyobb esélyese a két legfontosabb kategóriában – este következik a díjátadó.

részletek

A hétvégén díjazzák a legjobb brit tehetséget

A vasárnap megrendezendő gálán osztják ki a brit autósport feltörekvő pilótáinak körében legrangosabbnak tartott elismerést, a McLaren AUTOSPORT BRDC Awardot, amelyért hat fiatal tehetség verseng.

részletek

Vettel beszéde után újabb díjat kap Schumacher

Ma, csütörtök este ítélik oda Michael Schumachernek a Bambi-díjat, Németország egyik legrégebb óta létező kitüntetését. A ceremónián Sebastian Vettel emlékezik meg példaképe sikereiről.

részletek
Olvastad már?