DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Clio

Már a szükséges pénz bő 70%-át összedobta a közösség Tim Gábornak

Úgy tűnik, hogy a szurkolók és kisebb-nagyobb támogatók segítségével összejöhet a szükséges háttér és a népszerű pilóta ott lehet a Clio Cup Europe hungaroringi állomásán.

részletek

Menetpróba - Renault Clio E-Tech Hybrid R.S. Line

A gallok kisautóját ezúttal hibrid kivitelben tettük próbára. Ha a környezetbarátság nem lenne elég, a zöld modell sportos külsőt kapott.

részletek

Losonczy Levi: irány a V4 Kupa

A V4 Renault Clio Kupában indul az idén Losonczy Levente, amelynek az első futamát július végén rendezik. Az MHH Kart Team versenyzője erre teszttel készül, kétszer járt a Pannónia-Ringen, legutóbb pedig a Hungaroringen próbálhatta ki versenyautóját.

részletek

Menetpróba - Renault Clio 1,3 TCe 130 FAP EDC R. S. Line

A szigorodó környezetvédelmi szabályoknak köszönhetően a Renault-nál is el kell búcsúznunk néhány kifejezetten erős modelltől. Jó hír, hogy a pótlásukra érkezett változatokban sem lesz okunk csalódni…

részletek

Renault Clio: Egy új generáció ikonja

Az Új Clio megérkezett: bemutatkozik a Renault ikonikus modelljének ötödik generációja, amely eddigi élete során közel 15 millió példányban talált gazdára.

részletek

Rejtett üzenettel jelentette be Hülkenberg társát a Renault?

Egyelőre ismeretlen, hogy ki vezet jövőre a német mellett az enstone-i F1-es alakulatnál, a Renault azonban olyan szériaautót mutatott be, amely feltételezés szerint rejtett üzenetet hordoz magában.

részletek