DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Cadillac

A GM érkezése előtt beszállna az F1-be az Andretti

Michael Andretti csapattulajdonos büszke rá, hogy velük érkezhet meg a sportba a General Motors, de hangsúlyozta: a lehető leghamarabb csatlakoznának.

részletek

Nyomás alatt az F1: most már nem mondhatnak nemet az Andretti Cadillacnek?

A GM keddi bejelentésével minden eddiginél erősebbnek tűnik az Andretti pályázata: kellemetlen képet festene az F1-ről, ha mégis visszautasítanák őket.

részletek

Bejelentés: F1-es motort gyárt az Andrettinek a GM

Újabb komoly mérföldkő az Andretti–Cadillac projektnél: a GM 2028-tól tényleges motorgyártóként, az amerikai istálló partnereként szállna be az F1-be.

részletek

General Motors: Csak az Andrettivel jövünk az F1-be

Felmerült, hogy az amerikai istálló elutasítása esetén egy másik csapattal léphetne partnerségre a Cadillac, a gyártó azonban kategorikusan kizárta ezt.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrari motort adna az Andrettinek

A Ferrarinak pont kapóra jönne az Andretti érkezése a Formula-1-be, hiszen az Audi érkezésével felszabadulna egy hely a motorprojektjükben.

részletek

Ugrott az Alpine-motor az Andrettinek?

A franciák szerint lejárt az előszerződésük az F1-be vágyó amerikai csapattal: minden további egyeztetés csak akkor lehetséges, ha végleg zöld jelzést kapnak.

részletek

Az Andretti mielőbb csatlakozni akar az F1-hez

Megtiszteltetésként éli meg az Andretti, hogy kiválasztották őket arra, hogy ők legyenek az F1 tizenegyedik csapata – mielőbb csatlakozni akarnak.

részletek

Andretti optimista, gőzerővel készülnek az F1-re

A következő hetekben vár döntést az FIA-tól Michael Andretti, aki elárulta: a háttérben már teljes erőbedobással zajlik a munka.

részletek

Andretti: Senki sem akarja eladni a csapatát nekünk

Vegyenek egy F1-es csapatot – ezt javasolták Michael Andrettinek. Az amerikai válasza: az összes istállónál érdeklődött, de szóba sem álltak vele.

részletek

„Az Andretti ne jöjjön csak azért, mert amerikai”

A Ferrari első embere nem vágyik az Andretti beszállására, mivel szerinte önmagában semmit sem hoz az F1 számára egy amerikai istálló megjelenése.

részletek

„Hogyan utasíthatnánk vissza a GM-et?”

Az FIA-elnök szavai alapján igencsak bizakodó lehet az Andretti Cadillac projekt – amelyből a GM motorsportfőnöke szerint ők is kiveszik a részüket.

részletek

A Liberty az Andretti érkezését támogatja?

Hamarosan fény derülhet az F1 11. és esetleg 12. csapatának kilétére – és most egy határozott utalás kaptunk arra, hogy nagyon jók az Andretti esélyei.

részletek