DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Antonelli

Miért nem ment topcsapathoz Alex Albon?

Hamilton lehetséges utódjaként emlegették, a Red Bull pedig a hírek szerint opcionális szerződést kínált neki. Miért maradt mégis a thaiföldi a Williamsnél és ki lehet F1-es csapattársa 2025-ben?

részletek

Szavazás: Kapjon-e F1-es engedélyt Antonelli?

Kérelmet kapott az FIA arról, hogy engedjék a 18. születésnapja előtt debütálni Andrea Kimi Antonellit – kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is ennek kapcsán.

részletek

Akik mennek és akik maradnak – vasárnapi F1-es hírek

A különböző szériák igen izgalmasan alakuló hétvégi fordulói mellett távozó, érkező és maradó pilóták voltak a vasárnapi F1-es hírek és sztorik fókuszában.

részletek

A névadónak nem tetszik a Verstappen-szabály

Egyetlen ember miatt vezették be, és eddig egyszer sem kellett alkalmazni a szabályt, mely megakadályozhatja Antonelli gyors F1-es debütálását.

részletek

Félteni kell az F1-et? – szombati hírek

Bízik Ricciardóban a VCARB, a Mercedes nem siet sehova Antonellivel, egy egykori steward és egy promóter a vészharangokat kongatja – szombati F1-es hírek és sztorik.

részletek

Hónapokig tarthat a Mercedes döntése

Russell biztos benne, hogy előbb-utóbb Antonelli lesz a csapattársa, Wolff pedig elárulta, hogy hónapokig tarthat a döntés második F1-es pilótájukról.

részletek

Nagy nyomással kell megbirkóznia a sztártinédzser Antonellinek

Az F2 és az F3 vezérigazgatója szerint a most rá nehezedő nyomást kell jól kezelnie, és ha sikerül, akkor ez komoly fegyver lehet számára az F1-ben is.

részletek

Pitwall: Norris a csúcson, Antonelli az F1-ben?

Külön engedélyt kértek Antonelli idő előtti debütálására, nincs többé Lando „Nowins”, furcsa ötlettel jöhetnek új csapatok, még furcsább nyilatkozatok Miamiben.

részletek

Helyszíni: Verstappen hibátlan, Antonelli jön

Max Verstappenre nincs ellenszer, Daniel Ricciardo helyzetét megerősítette Laurent Mekies, Andrea Kimi Antonelli nagyon hamar F1-es pilóta lehet: a főbb témák a miami paddockból.

részletek

Cáfolja a Mercedes, hogy ők siettetnék Antonelli F1-es debütálását

Toto Wolff állítja: nem ők kértek engedményt az FIA-tól, a pletykák önálló életre keltek. Csak az F2-re és a Mercedes-tesztekre koncentrálnak a 17 éves olasszal.

részletek

Kérvény: Antonelli 17 évesen debütálna

Kérvényezték az FIA-nál, hogy Andrea Kimi Antonelli a szabályokat felülírva már 17 évesen bemutatkozhasson az F1-ben – megvizsgálják a kérelmet.

részletek

Ezt halljuk: Antonelli Monzában debütál az F1-ben?

Helyszínen szerzett információink szerint remekül sikerült a fiatal tehetség imolai tesztje, és a nyár végi Olasz Nagydíjon be is mutatkozhat majd az F1-ben.

részletek