DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Sainz: Hogyan lehet valakinek ilyen aurája?

A Ferrari F1-es pilótája szerint egy sportoló mindenki másnál jobban megreformálta a maga sportágát és ő az a személy, akivel szeretne találkozni, bár valószínűleg megilletődött lenne a társaságában.

A golflegenda Tiger Woods nevét említette Carlos Sainz a New York Timesnak adott interjújában azzal kapcsolatban, hogy ki előtt illetődne meg, ha találkoznának. A Ferrari spanyol F1-es pilótája szerint Woods olyan karizmával rendelkezik, olyan aurája van, amely lenyűgözi és amely szerinte nagyon-nagyon kevés emberre jellemző.

„Mindig is felnéztem azokra az emberekre, akik történelmet írtak a sportágukban és örökre meg is változtatták azt. Márpedig számomra Tiger az, aki a leginkább megváltoztatta a maga sportágát a világ valaha volt összes sportolója közül” – magyarázta Sainz.

-00122037_845



„Ő az egyetlen srác, aki idegessé tenne, ha találkoznánk. Ez furcsán hangzik, mert találkoztak Rafael Nadallal, Michael Schumacherrel és sok-sok másik nagy sportolóval, de szerintem Tiger lenyűgözne. Még most is, ha besétál egy golfpályára, valami körüllengi, amit senki sem tud megmagyarázni és mindenki azt akarja, hogy nyerjen. Az összes problémájával együtt, amin keresztül ment, az emberek 99%-a azt akarja, hogy nyerjen. Mondjunk még egy ilyen sportolót, akinek ilyen aurája van! Nincs több” – tette hozzá.

„Számomra extra érdekes az, hogy hogyan lehet valakinek olyan karizmája, hogy mindenki a győzelméért szorít akkor is, ha sok hibát követett el. Nagyon érdekes karakter és remélem, hogy egyszer találkozhatok vele.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: