DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Berger lányával randizgat Ricciardo

Új barátnője van Daniel Ricciardónak, aki nem más, mint a Ferrari és a McLaren egykori pilótájának, Gerhard Bergernek a lánya. Nem ők az egyetlen ízig-vérig F1-es páros a mezőnyből.

Formula-1-es karrierje alighanem mélyponton van, a jövője pedig bizonytalan Daniel Ricciardónak. Az ausztrál versenyzőt ugyan 2023 végéig szerződés köti a McLarenhez, ám mostanra aligha érne bárkit is meglepetésként, ha jövőre már Oscar Piastri lenne Lando Norris csapattársa.

Eközben viszont úgy tűnik, hogy a magánéletben és a szerelemben megtalálta a szerencséjét a Méhészborz, akit már tavaly is együtt láttak Heidi Bergerrel, most pedig a nyári szünet alatt körbeutazta az USA-t a hölggyel, aki történetesen nem más, mint a Ferrarival F1-es futamgyőzelmeket szerző Gerhard Berger lánya.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Formula.hu (@formula.hu) által megosztott bejegyzés

A 25 éves lány egyébként színésznőként dolgozik, most pedig a sok árulkodó jel után Ricciardo egyik utóbbi Instagram-posztja egyértelművé tette: egy párt alkotnak. Nem az övék az egyetlen F1-es páros a száguldó cirkuszban, hiszen Max Verstappen a háromszoros világbajnok Nelson Piquet lányával, Kellyvel van együtt. Heidi Berger Instagramját ide kattintva lehet tanulmányozni.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: