DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Norris végre megmutatta barátnőjét

Hosszú ideje ment a találgatás a rajongók részéről, hogy van-e párja a McLaren F1-es pilótájának, aki most egy Instagram-posztban tette hivatalossá, hogy egy portugál divatmodellel jár.

A legtöbb Formula-1-es versenyzőről tudja a nyilvánosság, hogy van-e aktuálisan barátnője, s ha igen, ki, Lando Norris kapcsán azonban sokáig homály fedte ezt a kérdéskört. A rajongóinak azonban mostantól nem kell tudatlanságban élniük, a brit pilóta ugyanis Instagram-posztban rántotta le a leplet róla, hogy egy párt alkotnak Luisinha Oliveirával.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés

 

„Az én napsugaram” – írta a fotók mellé Norris, aki a képek tanúsága szerint barátnőjével és még néhány ismerősükkel az Egyesült Arab Emírségekben töltik éppen az időt. A 22 éves Luisinha egyébként egy portugál divatmodell.

A „nagy leleplezés” komoly éljenzést váltott ki a szurkolók körében, a legtöbben „aranyosnak” titulálták a posztot. Természetesen Norris volt mclarenes csapattársa, Carlos Sainz, akivel legendásan jó a brit versenyző viszonya, ugyancsak kommentelt a kép alá: „Ez hivatalos” – írta az immár a Ferrarit erősítő spanyol.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: