DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Ezért nem látogathatja volt menedzsere Schumachert

A hétszeres F1-es világbajnok német legenda egykori barátja, Willi Weber tudja, hogy hibázott a pilóta 2013-as síbalesetének napján, emiatt pedig a felesége, Corinna „kitörölte őt az életéből”.

Néhány napon belül megjelenik a Michael Schumacher karrierjét hosszú éveken át egyengető Willi Weber életrajzi könyve. A szabad fordításban Benzin a vérben című kötetben arról is ír a korábbi menedzser, hogy miért nem látogathatja a 2013-as esztendő végén síbalesetet szenvedő német exversenyzőt (ellentétben például volt ferraris főnökével, Jean Todttal), akivel egyébként már az incidens előtt különváltak az útjaik.

weber-schumacher-corinna-dppi



„A mai napig sem telefonon, sem levélben nem beszélünk. Ma már tudom, hogy azon a fájdalmas napon kitörölt az életéből” – mondta Weber Schumacher feleségéről, Corinnáról. „Miért kezel úgy, mint egy elhasznált abroncsot, ami már nem jó többé? Miért nem engedik, hogy meglátogassam Michaelt? Miért büntetnek?”

Nos, a német RTL-nek nyilatkozva úgy tűnik, a menedzser tudja, hol siklott félre a kapcsolata a Schumacher családdal: „Elkövettem egy hibát. A balesetekor nem ültem azonnal repülőre és mentem a kórházba. Láttam a tömeget, és azt gondoltam, nem kell nekem is beállnom a sorba. De tévedtem! Azonnal oda kellett volna utaznom. Ezerszer megbántam ezt már.”

Weber azt is elmondta, hogy a Schumacher-baleset utáni időszakban „úgy szenvedett, mint a kutya”. Hozzátette: bár nem látogathatja a „fiaként kezelt” hétszeres világbajnok legendát, azért így is többet tud az állapotáról, mint az átlagember.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: