DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Schumacher-dokumentumfilm jön a Netflixre

Újabb jelentős F1-es tartalommal támad a Netflix: Michael Schumacher életéről, karrierjéről szóló dokumentumfilmet szeptember 15-én mutatják majd be.

Nagy hírt közölt a Netflix: szeptember 15-én felkerül a tartalomtárba a SCHUMACHER névre hallgató dokumentumfilm, amely Michael Schumacher életéről és karrierjéről szól majd. A hétszeres F1-es világbajnokról szóló produkcióban megszólal a felesége, Corinna, a gyerekei, Mick és Gina, valamint testvére, Ralf is. A korábbi pilóta menedzsere, Sabine Kehm úgy jellemezte a filmet, hogy ez a család ajándéka Schumacher számára.

sch_2



Sok belső információ és beszélgetés látható majd a filmben, Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo, Flavio Briatore, Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, Damon Hill és David Coulthard is szerepet kap. Ugyanaz a német csapat rendezi egyébként, aki a 2017-ben megjelent Der Spieler, amely a legendás teniszezőről, Boris Beckerről szólt.

A csapat tagja, Vanessa Nocker szerint az igazi nehézséget az jelentette, hogy hogyan egyensúlyozzanak a család kérései és a független tájékoztatás között, de Corinna Schumacher azt akarta, hogy férjét annak minden hullámvölgyével együtt mutassák be.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: