DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Coulthard megkérdőjelezi Hamilton életvitelét

David Coulthard nincs meggyőződve arról, hogy Lewis Hamilton nagyvilági életmódja jót tesz neki. Szerinte Max Verstappen jobban csinálja, így hosszabb lehet az F1-es karrierje.

Bár Lewis Hamilton számára több, mint egy évtizede a Formula-1 áll a középpontban, a versenyzés mellett jó néhány egyéb elfoglaltsággal tölti el fennmaradt idejét. Ott van számára a divat világa, a zenélés, az Extreme-E, valamint a Neat Burger gyorsétteremlánca, de a napokban egy olyan felvétel is szárnyra kapott róla, amint több ezer méter magasan trükközik egy ejtőernyővel a hátán. 

 ham-tuntetes



Eközben a brit pilóta világbajnoki kihívója, Max Verstappen sokkal visszafogottabb életet él. David Coulthard szerint a holland szabadidejében szeret otthon lenni a régi barátai társaságában, és ezt az F1 szempontjából sokkal jobb életvitelnek tartja.

„Ő tényleg otthon akar lenni. Ez egy fontos összetevő, ami segíti őt a feltöltődésben. Lewisról sosem lehet tudni, a versenyek között épp hol tartózkodik. Los Angelesben van, vagy valahol máshol? Számára ez működik, de nem rendelkezik azzal a belső békével, hogy bármit az otthonának nevezzen. Maxnek ez határozottan hozzáad néhány évet a karrierjéhez.”

Mint kiderült, Coulthard és Verstappen kellemes kapcsolatot ápol egymással, így rendszeresen együtt utaznak versenyekre. „50 éves vagyok, szerencsére az [a bulizás] már mögöttem van. Csak a társaságról szól. Megiszunk valamit, szocializálódunk, együtt vacsorázunk, és gyakran vele repülök a versenyekre. Nem azt állítom, hogy mély spirituális barátságunk lenne. Jól érezzük magunkat egymás társaságában. Még sosem rúgott ki a repülőgépéről. Akkor repülünk együtt, amikor akarunk, Max néhány barátjának társaságában. Így sokkal élvezetesebb az utazás, és érdekesebb az üzlet. Nem minden pilóta csinálja így. Megvan a saját gépük minden földi jóval, de ezt megtartják maguknak. Szerintem Max egészséges életet él” – idézte őt a PlanetF1.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: