Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő
Bulvár

Hamilton színész akar lenni az F1 után

Egyszer Lewis Hamilton F1-es pályafutása is véget ér, amivel kapcsolatban sok spekulációt olvashatunk. Most maga a hétszeres világbajnok nyilatkozott a témáról.

A Mercedes pilótájaként Lewis Hamilton örökre beírta magát az autósport történelemkönyvébe. Olyan legendák eredményeit szárnyalta túl, mint Aytron Senna, Juan Manuel Fangio és Michael Schumacher, így felmerülhet a kérdés, vajon ennyi sikerrel a háta mögött mikor jön el számára a következő, immár F1 utáni fejezet. Már most, az aktív időszaka alatt is számos egyéb tevékenységgel köti le magát, például vonzza őt a divat világa, az Extreme-E-ben saját versenycsapattal indul, időnként zenél, és egy vegán étteremláncban is szerepet vállalt. Legutóbbi interjújában azonban mégsem ezeket, hanem egy teljesen más foglalkozást emlegetett, amikor a jövőjéről kérdezték.

Ey8U54nW8AEHnNL„Szeretnék egy napon színészkedni. Bármibe fogok, mindenben a legjobb akarok lenni. A legjobbamat akarom nyújtani, szóval ha filmben fogok szerepelni, akkor előtte kijárom az iskolát, és biztosítom, hogy a lehető legjobban fejezem ki az érzéseimet. Erre jelenleg nincs időm, ezért valószínűleg akkor kerül rá sor, amikor visszavonultam.”

Hamilton egyelőre nem rendelkezik szerződéssel a következő szezonra, de a folytatást illető szándékáról árulkodik, hogy idén részt vesz a Pirelli 2022-es abroncsainak tesztelésén.„Az a tervem, hogy jövőre is itt leszek, és segíteni akarok a Pirellinek. Szerintem minden pilóta arra vágyik, hogy a jövőben nagyobb teljesítményű gumikkal versenyezzünk. Számomra ezért fontos, hogy lássam, mi a kiindulópont, és hogyan tudok hozzáadni” – idézte a DANZ F1-nek adott interjút a PlanetF1.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?