DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Bokszmeccsre hívta Ricciardo, de Hamilton visszautasította

Érdekes régi történet osztott meg a McLaren ausztrálja: annak idején mindketten tréningeztek bokszedzésekkel, így felmerült benne egy jótékonysági összecsapás gondolata – a brit nem ment bele.

Daniel Ricciardóról köztudott, hogy imádja a küzdősportokat: rendszeresen posztol a közösségi oldalain a UFC-mérkőzésekről. A McLaren pilótája maga is beépíti bokszos elemeket az edzésprogramjába, a Spanyol Nagydíj hétvégéjén a The Athleticnek nyilatkozva pedig felelevenítette, hogyan kérte fel egy jótékonysági összecsapásra az akkoriban hasonló tréninget folytató Lewis Hamiltont, és hogyan utasította őt vissza a hétszeres világbajnok:

hamilton-ricciardo-dppi-1



„Hogy őszinte legyek, igazából megkérdeztem Lewis Hamiltont erről. 2016 elején posztolt egy videót az Instagramon, amelyben ütöget. Akkoriban én is így edzettem, és úgy voltam vele, hogy ’hé, csináljunk egy jótékonysági meccset’. Személyesen kérdeztem meg ezt tőle, de nem harapott rá a dologra, szóval kicsit szomorú voltam. Talán újra felteszem neki a kérdést.”

Ricciardo volt Red Bull-os kollégája, Max Verstappen ellen is szívesen kiállt volna egy bokszmeccsre: „Az is nagyszerű lett volna. Max jó ellenfél lett volna a ringben. A vezetése alapján eléggé ellenálló. Nehéz lett volna őt lenyomni.”

A pilóta azt is elmondta, hogy szerinte egyedül Danyiil Kvjat lenne számára méltó ellenfél: „A többieknek valószínűleg nem lenne esélyük. Még mindig várom a napot, hogy valaki belém kössön személyesen, aztán kiüssem” – nevetett az ausztrál.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: