DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Koraszülöttként jött világra Magnussenék kislánya

A Formula-1 körforgásából kikerült Kevin Magnussen, de kárpótolta egy örömteli érzés: édesapa lett. A kis Laura hét héttel korábban érkezett, mint várták.

Másfél évvel ezelőtt, 2019 augusztusában kötött házasságot Kevin Magnussen és kedvese, Louise Gjorup privát keretek között. A házaspár első közös gyermekét február végére várta, de a kis Laura korábban, már január 11-én megérkezett. Magnussen, aki ritkán posztol a közösségi médiába magánéletéről, fotót és rövid beszámolót tett közzé a különleges pillanatról:

„Az történt, hogy hétfőn találkoztam életem szerelmével: Louise és én ebben a világban köszönthettük kicsi lányunkat. Csodálatos érzés szülővé válni! Laura 7 héttel korábban született, ezért a kórházban maradtunk vele, hogy biztosan megerősödjön és egészséges legyen, mielőtt hazavihetjük. Szombaton Amerikába kell utaznom, ami nehéz pillanat lesz, de elhatároztam magam, hogy megyek, és harcba szállok második győzelmemért 2021-ben” – olvasható Magnussen Instagramján.

A dán pilóta kénytelen egy időre elhagyni kislányát és az anyát, mivel január 24-én megtartják az IMSA szezonnyitója, a daytonai 24 órás kvalifikációját, melyet egy hét múlva követ a futam. Magnussen Scott Dixon és Renger van der Zande csapattársaként a Chip Ganassi Racing Cadillac DPi-jét vezeti az ikonikus floridai pályán.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kevin Magnussen (@kevinmagnussen) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: