DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Ricciardo kedvencei: Olyan, mint egy tanga, de sajnos csak egy maszk

Nektek is volt már tizenöt évvel ezelőtt 80 gigás zenehordozótok, mint Daniel Ricciardónak? Az ausztrál bemutatta, mi az a 10 tárgy, ami nélkül sohasem utazik el otthonról, és belengette egy könyv írásának lehetőségét.

Az ausztrál felettébb tarka ingben jelent meg a GQ Magazine forgatásán, ahol élete nélkülözhetetlen kellékeit mutatta be. Íme Ricciardo utazásainak tíz különleges holmija az alábbi videóban elhangzottak alapján.

 

1. Bulizós ing

Mindig van nálam egy, hiszen bármikor adódhat alkalom, amikor szükség van rá – még ha nem is feltétlen néznek ki ilyen őrülten, mint ez, de van belőle mindenféle méret, forma és szín. Nem is tagadom, igazi gyűjteménnyel rendelkezek bulizós ingekből!

 

2. Napló

Nagyjából másfél éve hordozom magammal. Nem készülök konkrét tervekkel, olykor a karrieremről, a céljaim eléréséről írok benne, máskor életbölcsességekről. Előfordul, hogy nem akarok teljesen megnyílni az emberek előtt, ennek a lapjain viszont nagyon is őszinte lehetek. Talán egyszer majd írok egy könyvet is, amikor ennek az egésznek vége lesz, és végre elmondhatom, hogy mit is érzek valójában!

 

3. iPod

A 80 gigabyte-os iPodom, ami már egy igazi régiségnek számít, hiszen nem is tudom, talán már 15 éve megvan. Az első lejátszási listákat még akkoriban töltöttem fel rá, amikor Európába költöztem, szóval komoly muzikális emlékeket őriz. De már nem is merem bedugni egy laptopba, mert ki tudja, nehogy letörlődjön a tartalma! Csak föltöltöm, és azt hallgatom, ami rajta van – ami olyan 5-6000 zeneszám lehet.

 

4. Fejhallgató

Fejhallgató nélkül ugyebár nem is lehet iPodot használni. Ez a darab pedig igazán különleges számomra, hiszen egészen egyedi: a sisakfestésemhez passzol a mintázata, és a 3-as is rajta van, ami a rajtszámom. Nem nagyon tudunk egyedül lenni, így számomra az az igazi elvonulás, amikor ezt felteszem a fejemre. Amikor az időmérő nem sikerül jól, akkor valami agresszív dallamokat teszek be, de ha a mezőny elején vagyok, akkor inkább valami lazább house-t vagy fesztiválzenét.

Clipboard03



5. Kölni

A versenyautóban sokat izzadunk, így hajlamosak vagyunk furcsa szagokat húzni magunk után... Viszont rengeteg eseményre járunk, olykor pedig a hosszú repülőutak során is életmentő lehet.

 

6. Utazós párna

Autóversenyzőként a leginkább igénybe vett testrészünk a nyakunk. Viszont nem minden hotelben vannak jó párnák, ezért hordom ezt magammal, ami folytonosságot nyújt az egész év során, és tényleg megóvja a nyakamat. 

 

7. Multivitaminok

Mivel rengeteget utazunk, sok különféle kontinensen, helyszínen, hőmérsékleten, légnyomásban és nem is tudom még mikben megfordulunk. Ezáltal jobban ki vagyunk téve a betegségeknek, viszont ezek a tabletták segítenek javítani az immunitásomat. Néha már előző este érzem, hogy kezd lekapcsolni a testem és reggel betegen fogok ébredni – ilyenkor ezek sietnek a segítségemre! 

 

8. GoPro-kamera

Gyerekkorom óta nélkülözhetetlen számomra, hogy kamerával felszerelve járjak-keljek. Akár a BMX-emmel ugrattam vagy éppen felrobbantottam valamit, mindent fel akartam venni. Persze ma már könnyebb lenne mindezt telefonnal, de a jobb minőség érdekében én erre szavazok. Annyi különféle helyen megfordulunk, hogy még ma is igyekszek mindent megörökíteni.

 

9. Maszk

Messziről úgy néz ki, mint egy tangabugyi, de sajnos nem az. Az a helyzet, hogy 2020-at írunk, ez itt pedig egy arcmaszk. Most ilyen világban élünk, de remélem, hogy mindez csak erre az évre szól. Aki most ezt a videót nézi, azt gondolhatja, hogy megőrülök a tarka és mintás dolgokért, pedig nagyon szeretem az egyszerű fekete pólót is. Csak ez most nem az a nap.

Clipboard02 

10. Bukósisak

Versenyzőként ez a legértékesebb, legszemélyesebb tulajdonunk. A dizájnjáról magunk dönthetünk, és így sok versenyző összenőtt a sisakfestésével a nézők szemében. Mivel a hangyászborz a kabalaállatom, ezért az enyémnek van is egy kis hangyászborz a hátulján, hogy a többiek mindig tudják, ki közelít! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: