DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Cora Schumacher: A fiam látni sem akar

A Schumacher család drámájáról rántotta le a leplet a német bulvársajtó: a Formula-3-ban versenyző David kapcsolata megromlott édesanyjával. A legendás család legkisebb tagja magyar párjának, Keszthelyi Viviennek szenteli idejét.

A hatszoros F1-es futamgyőztes, Ralf Schumacher és felesége, Cora 14 év házasság után, 2015-ben váltak el. Közös gyermekük David Schumacher, aki felfelé lépdel az autósport ranglétráján, idén már a Formula-3-ban versenyez. A legkisebb Schumachert apja, Ralf segíti a pályán, édesanyjától azonban elhidegült – árulta el Cora egy interjúban.

„A fiam látni sem akar, nem foglalkozik velem. Nem tudom ennek a pontos okát, csak sejtem. Csak az apja álláspontját ismeri. De meg tudom érteni a fiamat, ez az én problémám és nem az övé. Zavartalanul, szabadon, ilyen terhektől mentesen kell járnia a maga útját. Egyszerűen csak fáj, hogy ennek nem lehetek a részese” – mondta a Bildnek a máig volt férje nevét viselő Cora Schumacher, aki jelenleg egy párkereső tévéműsor főszereplője.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

unser Sohn David @davidschumacher_official startet dieses Jahr in der FIA F3. Seine erste Saison in der internationalen Formel 3 , im Rahmen der Formel 1 #

(@coraschumacher) által megosztott bejegyzés,

A kapcsolat az elmúlt időszakban romolhatott meg, hiszen a bulvárlap rámutatott, év elején Cora még közös fotót posztolt a 19 éves Daviddal, hosszas leírásban kifejtve, milyen büszke fia autósportos pályafutásának kibontakozására. Most viszont – tette hozzá Cora – David szabadidejét kapcsolatára szenteli párjával, Keszthelyi Viviennel.

„David éppen az első nagy szerelmét éli át. Nem az ő dolga, hogy a szülei szerelmi életével és viszonyával foglalkozzon. Magára kell összpontosítania” – mondta Cora Schumacher.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What would a winter be without snow Time to build a snowman @vivien_keszthelyi #snow #winter #salzburg #gaisberg

David Schumacher (@davidschumacher_official) által megosztott bejegyzés,

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: