DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hamilton figyelmeztette a világot

Lewis Hamilton szerint az a lényeg, hogy tanuljunk a jelenlegi helyzetből és amikor vége, akkor ne ugyanott folytassuk, ahol előtte abbahagytuk. Gondolkodjunk el az életünkön.

Lewis Hamilton azt szeretné látni, hogy a koronavírus miatt mindenki elgondolkodik az életén, a döntésein és azon, hogy mit csinált eddig - azt pedig nem szeretné, ha a vírus eltűnése után mindenki pontosan ugyanott folytatná az életét, ahol előtte. Mint mondta, neki is hiányzik a versenyzés, neki sem tetszik a jelenlegi helyzet, de ha már ez van, ki kell hozni belőle a legtöbbet.

"Minden nap hiányzik a versenyzés. Nyolc éves korom óta most először nem kezdődött el a szezonom" - írta Instagramján a hetedik világbajnoki címét megcélzó Hamilton. Hozzátette, amikor ennyire szeret valaki valamit, mint ő a versenyzést, akkor nagyon nehéz az ilyen helyzet, de a mostani szituációból is ki kell ragadni a pozitívumokat.

hamilton_8



"Most van időnk átgondolni az életünket, a döntéseinket, a céljainkat, a körülöttünk lévő embereket, a pályafutásunkat. Most mindenhol tisztább az ég, kevesebb olyan állatot látunk, amelyet a mi kényelmünk miatt mészárolnak le azért, mert most alacsonyabbak az igényeink és otthon maradunk" - magyarázta a brit pilóta.

"Csak ne úgy jöjjünk vissza ebből az egészből, ahogy belementünk. Tudjunk többet a világunkról, változtassunk magunkon, a szokásainkon, térjünk vissza újult erővel, felfrissülve, egészségesebben, koncentráltabban, de kedvesebben, nagylelkűbben, szívélyesebben. Törődjünk a világunkkal és a benne lévő emberekkel. Remélem, hogy mind ezt tesszük" - zárta gondolatait Hamilton.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: