DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Perez: A krumplis pizza nem is olyan rossz!

A tavalyi Olasz Nagydíj hétvégéjének egyik leghátborzongatóbb eseménye nem a versenypályán történt, hanem Sergio Perez Instagram-oldalán, ahol egy egészen bizarr pizzáról tett közzé képet. Most megmagyarázta tettét.

Ebben a tavaszi kényszerszünetben sok olyan dologról is lehet beszélni a Formula-1-ben, amelyek egyébként egy szezon hevében túlságosan jelentéktelenek lennének ahhoz, hogy szóba kerüljenek. Ennek köszönhető, hogy Perez sem kerülhette el a felelősségre vonást egy olyan tette kapcsán, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Még olvasóink is emlékezhetnek arra a képre, amit a Racing Point pilótája a tavalyi monzai hétvége szombat estéjén osztott meg követőivel: egy étteremben olyan pizzát rendelt, amelynek feltétjei között nagy hangsúllyal képviseltette magát a sültkrumpli is – ezt sokan nemcsak az olasz pizzahagyomány megcsúfításának tartották, de a mexikói pilóta józan eszét is megkérdőjelezték.

69973789_155362522323829_7236646207188937391_n



Most több mint fél év távlatából azonban Perez készséggel tisztázta magát, amikor egy videóbeszélgetésen a Formula-1 hivatalos csatornájának riportere, Will Buxton az elhíresült fotó felmutatásával számon kérte őt: mégis hogyan fordulhatott elő mindez?

„Én sem teljesen értem, de elmesélem, hogyan történt!” – kezdte vidáman Perez. „Ezt az éttermet még Daniel Ricciardo ajánlotta a figyelmembe. Aztán éveken keresztül törzshelyünkké vált, és a barátom, akivel oda jártunk, minden egyes alkalommal ezt a pizzát rendelte. Végül aztán beadtam a derekam, és mondtam neki, hogy jó, én is kipróbálom ezt a sz*r pizzádat! És akkor készült az a bizonyos kép.”

Persze a legnagyobb rejtély, ami mindenkiben felmerül, hogy mégis milyen ízű lehet egy ilyen tonhallal és sültkrumplival bolondított pizzatészta. „Nem olyan rossz, neked is ki kellene próbálnod” – felelte a kérdésre. „Azt hiszem, az a pizza így most már elég népszerű lett.”

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We can forgive, Checo... but we can never forget!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: