DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Összegyűlt a pénz, Norris kopaszra borotválja a fejét

A McLaren pilótája is részt vett a Twitch által szervezett jótékonysági gyűjtésen, és mivel a rajongók túlszárnyalták a célul kitűzött 10 ezer dolláros határt, fogadásból megválik a hajától.

Lando Norris igen gyakran szokta streamelni a szimulátorversenyeit (a minap végre nyert is egyet), így adta magát, hogy ő is részt vegyen a Twitch által szervezett jótékonysági akción, amelyen a koronavírus-járvány miatt gyűjtöttek pénzt. Számos zenész és egyéb celeb is részt vett ebben, és összesen 2,2 millió dollár gyűlt össze a WHO javára.

Norris-haj-twitch



A McLaren Formula-1-es versenyzője ugyanakkor azt ígérte a követőinek, hogy amennyiben az ő streamjének nézői több mint 10 ezer dollárt adományoznak, úgy kopaszra borotválja a fejét. Nos, végül az összes 12 ezer dollár környékén állt meg, így a britre bizony most komoly hajvágás vár.

„Ez azt jelenti, hogy annyi nekem? Ne, elértük a 10 ezret! Viszlát, haj!” – mondta nevetne Norris a stream során, amikor átlépte a kitűzött célösszeget. Később a fiatal pilóta Instagramon elárulta: Amazonon már meg is rendelte a hajvágót, amely várhatóan négy napon belül fog megérkezni hozzá. Egyúttal köszönetet mondott a követőinek az adományokért. „Ugyanakkor most le kell vágnom a hajam” – tette hozzá Norris, mire F1-es csapattársa, Carlos Sainz így reagált: „Oh, fiú, én készen állok!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: