DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton fertőzöttel érintkezett, karantén várhat rá

A hatszoros világbajnok Formula-1-es pilóta a múlt héten Londonban vett részt egy jótékonysági rendezvényen, ahol koronavírussal fertőzött emberrel, a kanadai miniszterelnök feleségével érintkezett.

Az előző héten rendeztek egy jótékonysági estet a WE szervezésében a londoni Wembley városrészben található SSE Arenában. A rendezvényen nagyjából 12.000 ember jelent meg, köztük olyan hírességek, mint Idris Elba, Jamie Oliver, Leona Lewis, Lewis Hamilton és Sophie Grégoire Trudeau, a kanadai miniszterelnök felesége.

A hölgyet a héten Covid-19 fertőzéssel diagnosztizálták, vele együtt eddig 103 koronavírusos megbetegedésről érkezett bejelentés Kanadából. Mrs. Trudeau-nek nincsenek tünetei és jól érzi magát, viszont 14 napig karanténban lesz.

A kép bal szélén Mrs. Trudeau, középen Hamilton


Lewis Hamilton egy közös képet osztott meg a Twitteren az eseményt követően Sophie Grégoire Trudeau-vel, így könnyen lehet, hogy a hatszoros világbajnoknak a következő heteket karanténban kell eltöltenie.

Értesüléseink szerint a csapatok megegyeztek abban, hogy két hétig elszigetelődnek a külvilágtól és március 30-ig gyárlátogatási tilalomról kötöttek szóbeli megállapodást, azonban Hamiltonra így ennél is hosszabb karantén várhat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: