DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

„Hivatalos”: Bottas ismét egy sportolóban lelt új barátnőre

Bár már eddig is sejteni lehetett, Valentin-napi posztjából teljesen egyértelművé vált, hogy a Mercedes finn F1-es pilótája az ausztrál kerékpárossal, Tiffany Cromwell-lel alkot egy párt.

Előző év novemberében ért véget Valtteri Bottas házassága az úszónő Emilia Pikkarainennel, akivel már a házasság előtt is hosszú évekig éltek kapcsolatban. Akkor a Formula-1-es pilóta nem akarta részletesen kommentálni a válásuk okát, mindenesetre az utóbbi hetekben közzétett közösségi médiás posztokból úgy tűnt, a finn hamar túllépett feleségén, ugyanis több közös képet is megosztott Tiffany Cromwell ausztrál kerékpárossal.

Nos, Bottas Valentin-napon egy Instagram-posztban „meg is erősítette”, hogy valóban egy párt alkotnak a 31 éves sportolóval. „Boldog Valentin-napot! Én vagyok a legszerencsésebb ember” – írta az alább is látható fotók kíséretében a Mercedes versenyzője.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Valentine’s Day I’m the luckiest man @tiffanycromwell • #hatersgonnahate #VB #TC #valentinesday #happiness

Valtteri Bottas (@valtteribottas) által megosztott bejegyzés,

 

Cromwell is közzétett egy bejegyzést Bottasról: „Boldog Valentin-napot ennek a csodás embernek, aki tökéletesen megért engem, és mindig tudja, hogyan csaljon mosolyt az arcomra. A partnerem a kalandokban, az edzőtársam és kávéüzlet-felfedezőm, Valtteri Bottas. Annyira szerencsés vagyok, hogy rád találtam, és már alig várom a közös kalandjainkat” – írta a kerékpáros egy csokornyi közös fotó mellé.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: