DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Új barátnőjével (?) romantikázott a sarkkörön Bottas

Ausztrál kerékpáros posztolt fotókat Finnországból, köszönetet mondva „túravezetőjének”, a közelmúltban elvált Valtteri Bottasnak.

Tavaly november végén fejeződött be Valtteri Bottas hároméves házassága a finn olimpikon úszónővel, Emilia Pikkarainennel, akivel közel tíz éven át volt kapcsolatban.

A jelek szerint a Mercedes finnje új párra talált, akivel már a közösségi médiában is felvállalják egymást. A 31 éves ausztrál kerékpáros, Tiffany Cromwell Instagramjára egy csokor fotót töltött fel, melyek Finnországban, Lappföldön készültek. A páros túrázott, snowboardozott, motoros szánra pattant, de még egy hóembert is épített a fotók alapján.



„Hosszú hétvégét töltöttem a sarkkörön túl, tele új élményekkel és varázslatos pillanatokkal. Köszönöm a legjobb túravezetőnek, @valtteribottasnak!” – írta a képek mellé Tiffany.

A páros nem erősítette meg, hogy együtt lennének, de eltűnő Instagram-sztoriban Bottas is közzétette ugyanezeket a fotókat, melyekhez sok kommentárt nem fűzött, csak egy szív alakú matricát – ez beszédes utalás arra, milyen kapcsolatban állnak egymással.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: