DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Bottas elválik gyönyörű feleségétől

Valtteri Bottas egy szomorkás hangvételű közleményben tudatta közösségi oldalain, hogy ő és felesége, Emilia Pikkarainen külön utakon folytatják tovább. 2010 óta alkottak egy párt.

A finn Valtteri Bottas és szintén lappföldi kedvese, Emilia Pikkarainen 2010 óta alkotott egy párt. A nastolai születésű autóversenyző ekkor vetett ugyanis szemet az úszó olimpikonra, akivel 2016. szeptember 11-én össze is házasodtak.

Régebben még folyamatos vendége volt a paddocknak és a Mercedes garázsának Emilia, azonban az utóbbi időben hirtelen eltűnt a versenyhétvégékről. Valtteri Bottas a Facebookon tudatta a világgal, ez nem véletlen, ő és felesége ugyanis válófélben vannak.

Három éven át voltak házasok


„Sajnálattal kell tudatnom veletek, hogy az Emilia és köztem lévő házas élet a végéhez érkezett. Külön válnak útjaink, ami leginkább a karrieremben és az életemben jelentkező kihívások számlájára írható, így mindketten úgy gondoljuk, ez a legjobb döntés számunkra, szóval barátokként válunk el.”

„Örökké hálás leszek neki azokért az áldozatokért, amiket értem hozott, a sokéves támogatásáért és az összes közös élményért, melyeket együtt élhettünk át. Megbízom benne, hogy tisztelettel kezelitek ezt mindkettőnk részéről, s ez minden, amit elmondhattam kettőnk válására vonatkozóan” -áll Bottas közleményében.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: