DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

F1-es pilótabarátnők: Kik csavarják el a versenyzők fejét? - 1. rész

Új év, új remények, szokták mondani minden sportban. Nos, volt olyan F1-es pilóta, aki 2019-re nem csak a csapatát cserélte le, de a barátnőjét is. Íme, néhány ismert és kevésbé ismert pilótabarátnő.

Lewis Hamilton – Cindy Kimberly

Lewis Hamiltonról köztudott, hogy nagykanállal falja az életet, nemrég pedig egy étteremből távozott több hölgy társaságában. A legfrissebb hírek szerint Lewis Hamilton egy húszéves modellel, Cindy Kimberlyvel alkot egy párt. A hölgyet egyébként még 2015-ben futtatta fel Justin Bieber, aki az egyik képe alá kommentelte: „OMG, ki ez?” Állítólag Hamiltont együtt látták vásárolni Barcelonában Kimberlyvel, de az ötszörös világbajnok nem kíván foglalkozni a magánéletét firtató pletykákkal.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@superdown for coffee always

Cindy Kimberly (@wolfiecindy) által megosztott bejegyzés,

Max Verstappen – Dilara Sanlik

Max Verstappen egy német diáklánnyal van együtt, már 2017 év vége óta, aki jelenleg Londonban folytatja tanulmányait. 2018-ban számos versenyen mutatkoztak együtt. Tavaly novemberben Max bemutatta édesapjának, Jos Verstappennek és testvérének, Victoriának is a hölgyet.

 



Charles Leclerc – Giada Gianni

Ahogyan az várható volt, a monacói fiatal azonnal berobbant az F1 élmezőnyébe, amint a Ferrarihoz került. Ennek ellenére Leclerc minden egyes nyilatkozatából árad a tisztelet és a szerénység, ez pedig a magánéletében is visszaköszön. Tinédzserkori szerelme, Giada Gianni jelenleg a 21 esztendős pilóta barátnője, állítólag már több, mint négy éve alkotnak egy párt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GG (@gg_giadagianni) által megosztott bejegyzés,

Pierre Gasly – Caterina Zannini

Az újdonsült Red Bull-pilóta kedvese az a Caterina Zannini, aki repülőgép mérnöknek tanul. A hölgy Olaszországból származik, és gyakran töltenek fel közös képeket Gaslyval az Instagramra, ahol 15.000 követővel rendelkezik Zannini kisasszony.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Congratulation to my super lovesuper proud of you for your achievements. Je t’aime mon red bull! #FullGas

Caterina Masetti Zannini (@catemasettizannini) által megosztott bejegyzés,

Kimi Raikkönen – Minttu Virtanen

Talán a legismertebb F1-es pár, ami meglepő lehet, ha valaki végigkövette a sajtótól elzárkózó finn pilóta pályafutását. Gyermekei anyja, Minttu Virtanen 2016 óta egyben a felesége is. Egy fiuk és egy lányuk született ez idáig: Robin és Rianna. Minttu korábban légiutas-kísérőként dolgozott, azonban Raikkönent már korábbról ismerte. Raikkönen feleségét gyakran látni a paddockban, sőt gyermekei is feltűnnek olykor-olykor. Aki pedig kíváncsi a pár megismerkedésének történetére, annak melegen ajánljuk „Az ismeretlen Kimi Raikkönen” című könyvet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My rock, my home, my everything

Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) által megosztott bejegyzés,

 

Sebastian Vettel – Hanna Prater

Sebastian Vettel tipikusan az a versenyző, aki nagyszerűen tudja titokban tartani a magánéletét a nyilvánosság előtt. Néha előfordul, hogy gyermekkori szerelme, Hanna Prater megjelenik a bokszutcában, de az igazság az, hogy nem láthatjuk gyakran Vettel kedvesét. Két lányuk van: Emile és Matilda. Bár Vettel nem válaszol a magánéletét találgató kérdésekre, az a hír járja, hogy a pár nagyon jóban van Kimivel és Minttuval.

 

Valtteri Bottas – Emilia Pikkarainen

A világbajnoki pontversenyt jelenleg vezető Valtteri Bottas felesége a 26 éves Emilia Pikkarainen, Európa-bajnoki bronzérmes finn úszónő. 2010 óta alkotnak egy párt, és 2016 szeptemberében házasodtak össze Helsinkiben. Bár Emiliát viszonylag gyakra látni a paddockban, kettejük magánéletéről túl sokat nem tudni.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#emmagaala2019 : @lauramand

Emilia Bottas (@emiliabottas) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: