Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd
Bulvár

Hamilton: Apám látogatása nagy boldogságot jelent

A Mercedes F1-es pilótája szerint a siker hajszolása közben szem elől tévesztették azt, ami a legfontosabb: a családot és az ő kapcsolatukat. Most viszont szerencsére már más a helyzet.

Érzelemdús posztot tett közzé közösségi oldalain Lewis Hamilton. A hatszoros világbajnok korábban nagyon közel állt édesapjához, később azonban megromlott a kapcsolatuk és eltávolodtak egymástól - az utóbbi időben azonban ismét változott a helyzet és az elmúlt hetekben több fotót is feltöltött Hamilton arról, hogy együtt vannak.

"Ez nem volt egyszerű út számunkra, sok akadállyal küzdöttünk meg egyénenként és családként is. Az apámmal nem volt a legegyszerűbb a kapcsolatom. Nagyon keményen dolgozott azért, hogy a családunknak lehetőséget teremtsen és miatta vagyok ott, ahol ma vagyok" - kezdte a történetet Hamilton.

hamilton bulvár"Azonban a siker hajszolása közben, az ezzel járó sok nyomással együtt annyira elmerültünk, hogy szem elől tévesztettük azt, ami a legfontosabb volt, a kapcsolatunkat. Idővel elvesztettük ezt az apa-fiú kapcsolatot és ez valami olyasmivé vált, amit mindketten nagyon szerettünk volna visszakapni már régóta" - folytatta a hatszoros világbajnok.

"Az utóbbi évek során közelebb kerültünk egymáshoz és ezen a télen megkértem apámat, hogy látogasson meg, hogy töltsünk együtt egy kis időt, csak mi. Ezt nem tettük meg korábban, szóval az, hogy végre minőségi időt tölthettünk együtt, számomra nagy boldogságot jelentett. Csak meg akartam osztani veletek ezt. A család a legfontosabb dolog a világon. Nem választhatjuk meg őket, de működőképessé tehetjük a kapcsolatunkat velük a köztünk lévő különbségek ellenére. Ők lesznek ott, amikor semmink sincs."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?