DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
Egyéb

Hamilton: Úgy érzem, hogy feladok mindent

Lewis Hamilton elég lehangoltan posztolt közösségi oldalán, rajongói pedig csak találgatják, hogy mi is állhat emögött, vagy hogy pontosan mit is jelentenek a szavai.

Alaposan ráijesztett rajongóira Lewis Hamilton. A Mercedes klasszisa kedden egy Instagram-posztban arról írt, hogy talán teljesen kikapcsol, mert kilátástalannak érzi a világ dolgait.

"Őszintén szólva úgy érzem, hogy mindent feladok. Hogy teljesen kikapcsolok. Miért izgassam magam, amikor a világ ilyen káosz és úgy tűnik, hogy az emberek nem törődnek vele. Kell egy pillanat, hogy rendezzem a gondolataimat. Köszönet azoknak, akik egy kicsit is törődnek a világgal" - írta a posztban a brit pilóta.

giveup



A követői közül többen is megijedtek, hogy Hamilton az F1-re érti a kikapcsolást és a feladást, de egyelőre homályos, hogy a Mercedes versenyzője pontosan mire is gondolt. A hétvégi Japán Nagydíj alatt/után is feltűnő volt, hogy mennyire nem tudott örülni a csapat hatodik világbajnoki címének és bár gratulált Valtteri Bottasnak, érezhető volt, hogy nincs jó hangulatban - felmerült Niki Lauda neve is, a nagy ünneplés mindenesetre elmaradt.

Ha így nyeri meg az egyéni vb-címet Mexikóban, annak pláne furcsa hangulata lesz...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: