Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap
Bulvár

Elhunyt a kisfiú, aki Hamilton autóját kapta

Harry Shaw súlyos rákbetegségben szenvedett, szüleinek az orvosok még áprilisban azt mondták, mindössze egy hete van hátra. Lewis Hamiltonék különleges ajándékot küldtek neki.

Lewis Hamilton már a Spanyol Nagydíj előtt megosztotta Instagramján a videóüzenetet, amelyet az ötéves Harry Shaw-tól kapott. A halálosan beteg kisfiú mercedeses relikviákkal és Hamilton fotójával kívánt sikeres szereplést a versenyre: „Hello Lewis Hamilton. Sok szerencsét kívánok, hogy megnyerd a futamot Spanyolországban, és köszönöm az összes ajándékot. Sok szeretettel Harrytől, viszlát.”

Hamilton a megnyert barcelonai verseny után Harrynek ajánlotta győzelmét a közösségi médiában, az igazán lenyűgöző gesztus azonban ezután következett. A Mercedes elküldött Harry otthonába, Redhillbe egy Formula-1-es versenygépet, valamint a Spanyol Nagydíj győztesének járó dobogós trófeát és a pilóta kesztyűit. Ez volt az első alkalom három hét óta, hogy Harry a szabadban járt. A kisfiú a videóüzenetet még a kórházból küldte, utolsó napjaira tért haza.

harry-mercedes-3A szülők azonban hétfőn este bejelentették, hogy Harryt legyőzte a kór, elhunyt. „Óriási szomorúsággal és megtört szívvel kell tudatnunk, hogy Harry szombaton este távozott tőlünk. A végsőkig harcolt, mi pedig mindketten vele voltunk az utolsó pillanataiban. Fájdalmai és szenvedése véget ért. Lehetetlen elképzelni az életet Harry nélkül, hatalmas űrt hagy az életünkben. Annyira büszkék vagyunk rá és mindenre, amit elért az életben, az örökségre, amit létrehozott, hogy segítsen másokon. Nem virágot kérünk, de ha szeretnétek adományozni, kérünk titeket, továbbra is támogassátok a ’Harry óriási ígérete’ projektet. Nagyon fog nekünk hiányozni. Szeretettel: James, Charlotte és Georgia.”

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It is with the greatest of sadness and most broken of hearts we have to inform you Harry slipped away on Saturday evening. He fought to the very end and we were both with him for his final moments. His pain and suffering is over. It is impossible to imagine life without Harry and the hole he will leave in our lives. We are SO proud of Harry and everything he achieved in his life and the legacy he has created to help others. We would ask for no flowers and if you should wish to contribute please continue supporting Harry’s Giant Pledge. We miss him so much. Love James, Charlotte and Georgia @harryspledge5 #letsjustgetitdone “How lucky I am to have something which makes saying goodbye so hard.” A A Milne

Harry Shaw (@harryspledge5) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?