DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Amiről hallani sem akart Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönent nemcsak a pályán érdemes követni. A hívek nagy örömére azon kívül is mindig történik vele valami utánozhatatlanul egyedi, és ez nem volt máshogy Kínában sem.

Pillanatok alatt bejárta az internetet az a felvétel, amelyen Kimi Räikkönen kisétál a hotelből, miközben nem veszi észre, csak jó néhány másodperc múlva, hogy az üvegpohár kiesett a kezéből.  Hogy ez az alkoholfogyasztással vagy a Jégember-imiddzsel magyarázható-e, vitatható, az viszont tény, hogy a finn versenyző minden egyes megmozdulását lelkesen követik a rajongók, és bármily furcsát is tesz, a népszerűségéből mit sem veszít, sőt.

Kimi-fanok és rajongói klubok Kínában is akadnak bőven, akik nemcsak a fanatizmusban, de a kreativitásban is élen járnak. A tribünön helyet foglaló szurkolók színes lapokból készítettek feltűnő üzeneteket kedvencüknek. Elsőként az „I love Kimi Räikkönen”, majd (a lapokat megfordítva) a finn zászló és egy „Kimi” felirat köszöntette rajongásuk tárgyát.

Az akciójuk, úgy tűnik, sikeres volt, hiszen Räikkönen a futam után az Instagramra posztolt ki egy képet róluk, hozzátéve: Köszönöm, Kína!  A Kimi-hívek lelkesedésükben nem kevesebbet ígértek válaszkommentjükben, mint hogy örökké támogatni fogják őt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thanks China!

Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) által megosztott bejegyzés,

A Formula-1-es pilóta kevésbé volt barátságos azzal az újságírónővel, aki el akarta neki mesélni, mit álmodott vele. Rosanna Tennant, brit újságírónő egy korábbi beszélgetésükre emlékeztette Kimit, amikor is Tennant azt állította, hogy vele álmodott. Akkor az autóversenyző azt válaszolta az újságírónőnek, hogy nem hisz neki. Most viszont Räikkönen még egyértelműbbé tette a véleményét: „Továbbra sem szeretnék erről többet tudni!” – zárta le az álomtémát röviden.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: