DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Todt Schumacherrel nézte az idei Brazil Nagydíjat?

Elejtett egy információmorzsát Jean Todt, az FIA elnöke: azt mondta, hogy a Brazil Nagydíjat Michael Schumacherrel, a súlyos balesete óta a világtól elzárva tartózkodó hétszeres F1-es világbajnokkal nézte együtt.

Lassan öt éve már annak, hogy Michael Schumacher síelés közben nagyon súlyos balesetet szenvedett és azóta maximum halvány információmorzsákat kaphatunk arról, hogy mi is van vele - a világtól, a sajtótól, a rajongóitól teljesen elzárva tartják, mindenkivel titoktartási szerződést íratnak alá, aki ellátogat hozzá.

Így van ezzel korábbi főnöke, az FIA jelenlegi elnöke, Jean Todt is, ám a francia az AutoBild díjátadó gáláján elárult egy fontosnak tűnő dolgot. "Igazság szerint mindig nagyon óvatos vagyok, amikor bármit is mondok, de az igaz, hogy az idei Brazil Nagydíjat Svájcban néztem, Michaellel együtt" - mondta, majd szapulta egy kicsit a német közvetítést, de az természetesen sokakat már nem érdekelt egy ilyen súlyú információ után.

00002603_363



Schumacher állapotára gyakorlatilag egy-egy ilyen mondatból tudunk csak következtetni, az év korábbi szakaszában a család egyik barátja ejtett el annyit, hogy "néha, amikor Michaelt beteszik a tolószékbe és megnézheti a csodálatos panorámát, elsírja magát" és ehhez hasonló dolgokba kell kapaszkodnunk.

Többet ezúttal sem tudtunk meg, Todt arról beszélt, hogy milyen szép éveket töltöttek együtt, hogy barátok, hogy a nehéz időkben is összetartanak és hogy számára mindig ő marad a valaha volt legjobb pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: