DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

A barátok sem tudnak semmit Schumacherről

Mick Schumacher egyik barátja beszélt arról, hogy mennyire tabu ez a téma a család részéről, illetve arról is, hogy miben más a fiatal német pilóta, mint Max Verstappen.

Továbbra sem tudni semmi pontosat a súlyos balesete óta a külvilágtól teljesen elzárva tartózkodó Michael Schumacher állapotáról, de a család egyik barátja szerint ezt akkora titok övezi, hogy még ők, a barátok sem tudnak róla semmit, egy hangot sem. Nicklas Nielsen Mick Schumacher barátja, dán autóversenyző, őt kérdezte a dán BT nevű lap.

00112020_044



"Ez teljességgel tabu volt a balesete után és én még most is versenyzek Ralf Schumacher gokartcsapatánál, de manapság sem beszél erről senki. Nehéz megmondani, hogy mi történik. Mick soha nem említett semmit az édesapjával kapcsolatban, csak annyit néha, hogy természetesen nehezen birkózik meg vele" - mondta Nielsen.

"Michael és Mick sokat volt együtt kint a pályán, nagoyn közel álltak egymáshoz a baleset előtt. Mick egy nagyon nyugodt, csendes srác, nem sznob a neve miatt, udvarias, kedves, mindenkivel tud beszélgetni. Nem olyan, mint Max Verstappen, aki nem törődik senkivel és semmivel, csak nyerni akar. Mick jól nevelt srác, jól ismerem" - jellemezte barátját.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: