DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Egy párt alkot Keszthelyi Vivien és David Schumacher

A Formula-4-es pályafutását megkezdő ifjú Schumacher – Ralf Schumacher 16 éves fia – szíve foglalttá vált: a német sajtó arról írt, hogy párja a legismertebb magyar autóversenyzőnő, Keszthelyi Vivien lett.

A német Express lap tegnap számolt be a hírről: a Schumacher-klán negyedik versenyzőtagja – Ralf fia, Michael unokaöccse, Mick unokatestvére – egy párt alkot a 17 éves Keszthelyi Viviennel. Az újság kiemelte, a „szép és gyors magyar hölgy” az Audi versenyzői akadémiájának és Susie Wolff női tehetségeket felkaroló programjának (Dare To Be Different) tagja, Oscherslebenben, az F4-es versenyen pedig „a csinos barna” az egy évvel fiatalabb David Schumacher motorhome-jába is bejáratos volt.

Az Express cikkére a Team VRS médiastábja is felhívta a hazai sajtó figyelmét, ami Keszthelyi Vivien részéről a kapcsolat megerősítésének tekinthető.



Keszthelyi Vivien idén a DTM kísérősorozatában, az Audi R8 Cupban szerepel, míg a gokartozásból fellépő David Schumacher Formula-4-es szinten szerepel. Télen az Egyesült Arab Emirátusok F4-es sorozatában melegített be összetett második hellyel, hétvégén pedig a német F4 szezonnyitányán is túlesett, melyen egy ötödik és két 13. helyezést gyűjtött. Érdekesség, hogy május első hétvégéjén, Hockenheimben mindkettőjüknek versenye lesz, Keszthelyi szezonja azon a hétvégén, a DTM betétprogramjaként kezdődik új bajnokságában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: