DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

F4

Komoly változás előtt az F1 Academy

Bár 2023-ban még főként külön utakon jár a hölgyversenyzőknek szóló nevelősorozat, jövőre ez már másképp lesz és a Formula-1 hétvégéinek részét képezheti Stefano Domenicali szavai alapján.

részletek

F1 Academy: Az Emirátusoktól Uruguayon át a Fülöp-szigetekig

Egy emirátusokbeli testvérpár és egy kínai származású brit-kanadai hölgyversenyző bejelentésével lassan kialakul az F1 Academy első szezonjának mezőnye.

részletek

Neves csapat színeiben, F3-as szériában folytatja a magyar formulaautós

Gyorsan lépdel az együléses ranglétrán Révész Levente: egyetlen Formula-4-es szezon után 2022-ben már az európai Formula Regional sorozatban folytatja, a nagynevű Van Amersfoort Racinggel.

részletek

Ezt tanácsolta Jos Verstappen Mick Schumachernek pályafutása elején

Max Verstappen édesapja még az első F4-es szezon után adott tanácsot Corinna Schumachernek. A németek megszívlelték a javaslatot, amelyet követően Mick remekelt az alsóbb géposztályokban.

részletek

Gender Racing: Újra olasz pályán

A hétvégén Vallelungában, ismét a Topjet F2000 Italian Trophy bajnoki sorozatban versenyez a Gender Racing Team, a csapat F4-es versenyautójával Berta Benjámin áll rajthoz a Róma közelében fekvő versenypályán.

részletek

Révész Racing: Új név, új szezon, új feladatok

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Révész Truck Racing Team. Egy magyar csapat, mely Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok személyében magyar pilótával vágott neki a kamion Eb-nek. A tűzpiros versenykamion a leggyorsabbnak bizonyult 2020-ban, de több versenyhétvégét törölni kellett a koronavírus járvány miatt, így végül nem hirdettek végeredményt. 2021-ben viszont újult erővel vág neki a csapat a szezonnak, ráadásul Kiss Norbi új feladatot is kap.

részletek

Gender Racing Team: Újabb értékes körök

Számos újabb értékes kört teljesített a GRT két fiatal újonca a csapat legújabb versenytechnikáival a múlt héten a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág dupla tesztnapján.

részletek

Gender Racing Team: Végre újra valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a kényszerszünetet követően.

részletek

Oroszország nyerte az Autósport Játékokat

Kevés babért termett a magyar különítmény számára az idén debütált autósport-olimpián. A Rómában rendezett rendhagyó eseményen az oroszok bizonyultak a legjobbnak.

részletek

Wolff: Russellből a jövő sztárja válhat

A Mercedes-főnök szerint, amit eddig George Russell produkált, arra enged következtetni, hogy az idén a Formula-1-ben bemutatkozó ifjú brit a sorozat egyik nagy csillaga lehet a jövőben.

részletek

"Schumacher nem olyan őrült, mint Verstappen"

A juniorkategóriákban csapatfőnökként mind Max Verstappennel, mind Mick Schumacherrel együtt dolgozhatott Frits van Amersfoort. A holland szakember szerint a német sokkal mérsékeltebb.

részletek

Interjú az egyetlen magyar F4-es pilótával

Kiss Pál Tamás óta nagyítóval kell keresni a nemzetközi formulaautós életbe belevágó magyar pilótákat, idén azonban előkerült egy. Tóth László már három ország F4-es bajnokságában is megfordult, szerinte aki komolyan gondolja a versenyzést, az nem is megy túraautózni.

részletek