Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

F4

Gender Racing Team: Végre újra valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a kényszerszünetet követően.

részletek

Oroszország nyerte az Autósport Játékokat

Kevés babért termett a magyar különítmény számára az idén debütált autósport-olimpián. A Rómában rendezett rendhagyó eseményen az oroszok bizonyultak a legjobbnak.

részletek

Wolff: Russellből a jövő sztárja válhat

A Mercedes-főnök szerint, amit eddig George Russell produkált, arra enged következtetni, hogy az idén a Formula-1-ben bemutatkozó ifjú brit a sorozat egyik nagy csillaga lehet a jövőben.

részletek

"Schumacher nem olyan őrült, mint Verstappen"

A juniorkategóriákban csapatfőnökként mind Max Verstappennel, mind Mick Schumacherrel együtt dolgozhatott Frits van Amersfoort. A holland szakember szerint a német sokkal mérsékeltebb.

részletek

Interjú az egyetlen magyar F4-es pilótával

Kiss Pál Tamás óta nagyítóval kell keresni a nemzetközi formulaautós életbe belevágó magyar pilótákat, idén azonban előkerült egy. Tóth László már három ország F4-es bajnokságában is megfordult, szerinte aki komolyan gondolja a versenyzést, az nem is megy túraautózni.

részletek

Újoncbajnok lett David Schumacher

Miközben Mick Schumacher a Formula-3-ban szárnyal, unokatestvére kevésbé feltűnő szezont teljesített Németországban, mindazonáltal egy értékes trófeát év végén bezsebelt.

részletek

Billy Monger szerint az autósport biztonságosabb, mint valaha

Az ifjú Billy Monger egy évvel ezelőtt vesztette el mindkét lábát egy súlyos F4-es balesetben, most azonban elmondta, hogy szerinte rengeteget fejlődött a motorsport világának biztonsága az elmúlt évtizedekben.

részletek

Egy párt alkot Keszthelyi Vivien és David Schumacher

A Formula-4-es pályafutását megkezdő ifjú Schumacher – Ralf Schumacher 16 éves fia – szíve foglalttá vált: a német sajtó arról írt, hogy párja a legismertebb magyar autóversenyzőnő, Keszthelyi Vivien lett.

részletek

Schumacher büszke fia sikeres bemutatkozására

Ralf Schumacher fia, David is elkezdte autóversenyzői pályafutását az F4-ben másfél hete. Ígéretesen és eredményesen indította karrierjét, emiatt édesapja boldog, de egyben óvatos is.

részletek

David Schumacher sikeres F4-es bemutatkozása

A Schumacher család nem tud elszakadni az autóversenyzéstől. A hétszeres világbajnok unokaöccse, azaz Ralf Schumacher fia sikerrel vette az első akadályt a Formula-4-ben.

részletek

Monger: A média rosszul állítja be Hamiltont

Billy Monger úgy véli, a sajtótermékek nem adják vissza a teljes valóságot Lewis Hamilton személyiségéről, szerinte ugyanis a pilóta nagyon jó ember és igazi példakép a fiatalok előtt.

részletek

Formaautót tesztelt Ralf Schumacher fia

Akárcsak unokatestvére, Mick, David Schumacher is elindult a formaautózás útján, és könnyen lehet, hogy a következő szezontól a gokartot az US Racing német Forma-4-es csapat egyik ülésére cseréli.

részletek
Olvastad már?