DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Button humoros ünneplése

Ha Jenson Button és Daniel Ricciardo összekerül, annak csak viccelődés lehet a vége. Pláne, ha mindez a brit születésnapi buliján történik. Nem is kellett csalódnunk a két humorzsákban.

A 2009-es világbajnok tudja élvezni az életet és ugyanez mondható el a szinte állandóan mosolygó egykori riválisáról, Daniel Ricciardóról is. Jenson Button nemrég ünnepelte 38. születésnapját, ami igen stílusosra sikeredett. Ugye mondani sem kell, hogy az ünnepelt és az ausztrál vendég megint hozta formáját.

Régóta jó viszonyt ápol Ricciardo és Button


A már visszavonult brit 306 nagydíjon szerepelt a Formula-1-ben, összesen tizennyolc szezonon át volt aktív. Utolsó fellépése a tavalyi Monacói Nagydíjon történt, amikor helyettesítette az Indy 500-on részt vevő Fernando Alonsót. Ugyanakkor a tavalyi év újra meghozta az étvágyát a versenyzéshez, így a japán Super GT-be igazolt az egyik Honda csapathoz. Az ő karrierjét egyébként is nagyon erősen meghatározta a japán céggel való együttműködés.

Születésnapi hétvégéjét egy nagyobb társasággal ünnepelte Button, amelynek része volt Daniel Ricciardo is. Youtube csatornáján meg is osztott erről részleteket a 2009-es világbajnok. Az igen jókedvű résztvevők a kaliforniai Nagy-Medve-tónál buliztak. A versenyzőnek nagyon tetszett a torta, amin a kép feltűnően kiváló felbontásúra sikeredett.

Már most örülhetünk, hogy Button Youtube-csatornát indított

Különösen a második nap sikerült érdekesre, amikor is a Fontanában található California Speedway gokartpályáján egy remek versenyt futottak, itt már csatlakozott hozzájuk Daniel Ricciardo is. Ne higgyük, hogy csak úgy hagyták nyerni az ünnepeltet! A futam után Button autogramot kért a nagy Ricciardótól, aki persze eljátszotta, hogy nem tudja leírni a 2009-es világbajnok, számára ismeretlen nevét. Soha rosszabb születésnapot!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: