DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Raikkönen letarolta az Instagramot

Alig három poszt és néhány nap elég volt ahhoz, hogy több riválisát is lenyomja a közösségi médiában a Ferrari finn F1-es közönségkedvence - sokan irigykedhetnek rá...

Óriásit szólt Kimi Raikkönen Instagramra való regisztrálása, hiszen a finn közönségkedvenc első három posztja után már közel 300.000 követővel rendelkezik, ami egy átlagos F1-es pilóta számára borzasztóan magas szám ennyi idő és ennyi tevékenység után - ebből is látszik, hogy Raikkönen egyáltalán nem átlagos.

Ugyan a közösségi média F1-es királya, a posztjait váratlanul törlő Lewis Hamilton 5,7 millió követője még arrébb van a finn ferraris számára, de például honfitársa, Valtteri Bottas 802 posztnál és 519.000 követőnél tart, nem lennénk meglepve, ha a következő napokban/hetekben őt rögtön lenyomná ezen a téren Raikkönen.

kimi



A finn egyébként már a három poszttal szerzett a 281.000 követővel is előkelő helyen áll a vonatkozó listán, megelőzi többek között Stoffel Vandoorne-t, Kevin Magnsusent, Lance Strollt, vagy Esteban Ocont, holott Vandoorne például ezernél is többet posztolt már, de erősen közelít a közel 2000 posztnál járó Romain Grosjeanhoz (369.000 követő), Nico Hülkenberghez (368.000 követő), vagy éppen Carlos Sainzhoz (411.000 követő) is. 

A legutóbbi képét 118 ezren kedvelték, ez összehasonlítva például az említett Ocon 8-14 ezer kedvelőjével finoman is impresszív - a közösségi médiát tehát azonnal letarolta Raikkönen, kérdés, hogy a pályán lesz-e idén hasonló sikere...

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: