DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Raikkönen kisfia ellopta a show-t Helsinkiben - videók!

Mialatt bejelentették, hogy jövőre is marad a Ferrari kötelékében, a finn F1-es pilóta családjával egy promóciós eseményen vett részt az ország fővárosában - Robin Raikkönen azonban kis túlzással többeket érdekelt, mint híres apukája.

A Ferrari kedden rövid közleményben jelentette be, hogy 2018-ban is számít Kimi Raikkönen szolgálataira, véget vetve hosszú hónapok találgatásainak. A finn ezalatt Helsinkiben tartózkodott csapata egyik szponzorának promóciós eseményén, ahol többek között egy jégből készült Ferrarit is lelepleztek.

A 2007-es világbajnokkal tartott felesége, Minttu, valamint két és fél éves kisfia, Robin Raikkönen is - a közönség nagy örömére a srác is felment apukájával a színpadra, azonban a sablonos nyilatkozatoknál (természetesen) jobban érdekelte őt az ott kiállított gokart. Kiminek sem kellett több, és levitte csintalan fiacskáját a mamához:

Az esemény részét képezte egy távirányítós Ferrarikkal vívott verseny is, Robin itt pedig olyan jól érezte magát, hogy nem is akarta kiadni a kezéből a kontrollert. Amikor tovább szeretett volna játszani, sírni kezdett, Minttu viszont gyorsan reagált, és odébbállt fiával, a papára hagyva a PR-teendőket:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: