Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Minttu

Raikkönen: A fiam olyan, mint én, leszámítva, hogy többet beszél

Kimi Raikkönen valóban egyre nyitottabb a közösségi média felé, hiszen nem elég, hogy már Instagram-oldala is van, de ma egy élő videóban válaszolt néhány rajongói kérdésre.

részletek

Nincs cukibb pilótagyerek Rianna Raikkönennél

Édesanyjának, Minttunak köszönhetően szinte napról napra értesülhetünk a tíz hónapos kislány mindennapjairól, aki le sem tagadhatná édesapját!

részletek

Raikkönen kisfia ellopta a show-t Helsinkiben - videók!

Mialatt bejelentették, hogy jövőre is marad a Ferrari kötelékében, a finn F1-es pilóta családjával egy promóciós eseményen vett részt az ország fővárosában - Robin Raikkönen azonban kis túlzással többeket érdekelt, mint híres apukája.

részletek

Kimi Raikkönen mosolyalbum

Sokszor éri az a vád Kimi Raikkönent, hogy túlságosan is fagyos, sosem mosolyog. Összegyűjtöttünk néhány mosolyfakasztó pillanatot a jégember utóbbi éveiből. Ugye, hogy megy ez?

részletek

Megszületett Raikkönenék kislánya

A 2007-es F1-es világbajnok másodszor is édesapa lett: felesége, Minttu tegnap este közölte a hírt, miszerint világra jött második közös gyermekük, Rianna Angelia Milana.

részletek

Kimis babaruhákat tervezett Minttu

Egy finnországi webáruházban kapható az a kollekció, melyet minden Raikkönen-rajongó nyugodtan ráadhat gyermekére – azoknak a babáknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit csinálnak!

részletek

Minttu kezdi megszokni a Raikkönen nevet

A hétvégi F1-es futamon első ízben adott interjút Kimi Raikkönen feleségeként Minttu, akit egy finn tévétársaság kérdezett arról, hogy milyen érzés immár férjes asszonyként élni életét.

részletek