DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Fogdába került Jos Verstappen

A Red Bull-pilóta Max Verstappen édesapja, a korábban maga is F1-ben versenyző 45 éves holland kocsmai verekedésbe keveredett, melyben ő is megsérült.

Több holland lap és a helyi rendőrség is megerősítette a hírt, hogy Jos Verstappent vasárnap őrizetbe vették Roermond városában. A fia karrierjét egyengető egykori pilóta egy éjszakai klubban múlatta az időt, amikor ismeretlen okok miatt verekedést tört ki, melybe ő is belekeveredett. A De Limburger úgy tudja, hogy a holland arca is megsérült az incidens során, éppen akkor, amikor a szórakozóhely személyzete távozásra szólította fel a renitenseket. „Egy komoly sérüléseket szenvedett személy ellenkezett” – idézte az 1Limburg a rendőrség képviselőjét.



Egy másik lap, az Algemeen Dagblad arról írt, hogy ügyvédje szerint Verstappen volt az egyik, akit megtámadtak. „Arra várt, hogy érte jöjjenek. Ha te vagy az áldozat, miért mennél el?” – mondta az ügyvéd. Verstappent bekékült szemmel és egy arcán lévő sebbel vitte el a rendőrség, hogy az éjszakát a fogdán töltse annak érdekében, hogy lehiggadjon.

A hollandnak története van kisebb-nagyobb balhék terén: 2000-ben egy rivális gokartpálya ügyfeleivel keveredett ökölharcba, 2008-ban pedig súlyos testi sértés gyanúja miatt vették őrizetbe, miután megverte a feleségét. Két évvel később az akkor 24 éves barátnőjére támadt rá, és gyilkossági kísérlet miatt indult ellene eljárás. Hogy családját nem kíméli, az egyértelműen kitűnik a felsorolásból, a listát pedig tovább erősítette, amikor tavaly saját édesapjával veszett össze.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: