DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 1. kedd
Egyéb

Hamilton: Mit tegyek, mikor ennyi a szép lány

Hajnalig tartó zenélés után is nyert már versenyt, de riválisaival ellentétben az F1-en kívül mással is foglalkozni akar az életben, így egyáltalán nem veszi magára, ha emiatt valaki kritizálja őt.

Lewis Hamilton kitárulkozó személyiségéről már eleget hallottunk az évek során ahhoz, hogy ne kelljen ismét bemutatni, mindazonáltal mindig érdekes újabb részleteket megtudni arról, milyen elvek mentén éli az életét a britek háromszoros világbajnoka. Az idei elsőségért teperő pilóta most a cityam.com interjújában mesélt életviteléről, ami miatt gyakran kritizálják. Persze azt mindenki eldöntheti magának, hogy kivételes teherbírásra vagy hanyagságra vall, ha egy pilóta olykor a versenyhétvége során is zenei karrierjét építgeti a háttérben.

EasyCapture2



„Van olyan, hogy egy verseny előtt hajnali 3-ig a stúdióban vagyok, aztán reggel kimegyek a pályára és nyerek. Ez a legjobb érzés” - kezdte. „A tévések mindig azzal jönnek, hogy mennyit utazgatok és bulizok, de ez egyáltalán nem számít. Megjelenek a versenyen és nyerek. Senki ne beszéljen nekem arról, hogy mit tehetek és mit nem. Én határozom meg, hogy ki vagyok, nem pedig az, amit mások mondanak. Ha akarok, egy hét alatt elutazok tíz különböző országba, de akkor is ott leszek a pályán és odateszem magam.”

Persze ez a zenei karrier jelenleg még passzív állapotban létezik, Hamilton ugyanis annak dacára, hogy már évek óta igencsak komolyan űzi ezt a hobbit, még egyetlen dalát sem hozta nyilvánosságra, és nem is árulja el, hogy mikor kerülhet erre sor.

„Elég zeném van már ahhoz, hogy megtöltsek velük néhány albumot. Amikor megérkeztem az F1-be, csak a versenyzés és egy szerelmi kapcsolat volt számomra a világ, és ezen kívül másra nem is vágytam. Hiszen ahogy felnőttem, a többi dologra nem maradt időm, és mind a partvonalra kerültek. Most úgy érzem, mintha próbálnám bepótolni az elvesztegetett időt” - fogalmazott.

„Már az iskolában is zenét akartam tanulni, de apám inkább történelemre íratott be. Ám az egyáltalán nem volt nekem való, így a háttérben továbbra is próbáltam hajszolni a zenélés iránti vágyaimat. Imádom a kreativitást, ezért is szeretek művészeti kiállításokra, divatbemutatókra, koncertekre járni, amikor csak tehetem. Lenyűgöző azt látni, ahogy az emberek tökéletesítik magukat a saját szakterületükön.”

EasyCapture4

Hamilton már többször is mondta, hogy azért nem akar kizárólag a versenyzésre koncentrálni, mert most szeretné lefektetni az F1 utáni életének alapjait - meglátása szerint pedig a mezőnyből egyedül ő gondolkodik ennyire előre.

„Amennyire tudom, az összes F1-es riválisom csak a versenyzéssel foglalkozik az életében. Én nem akarok beragadni ebbe a pozícióba. Más dolgokat is csinálok, de ne aggódjanak értem. Kísérletezek és próbálok újdonságokat megtanulni, hogy fejlődjön a személyiségem és kihasználjam az összes lehetőségem.”

Ha pedig egy híresség mindig csinál valamit és sok eseményen megfordul, akkor elkerülhetetlenül ráakaszkodik a bulvársajtó is, ami Hamiltont elmondása szerint egyáltalán nem érdekli. Pedig szinte heti rendszerességgel cikkeznek, találgatnak arról a lapok, hogy vajon melyik világsztárral vagy modellel jött éppen össze: hiszen szívesen, és nem titkoltan tölti az idejét olyanokkal, mint Gigi Hadid, Kendall Jenner, Rihanna vagy éppen Palvin Barbara.

„A márkának nem tesz jót, de nem igazán érdekel” - mondja Hamilton a nőügyeiről. „Semmit nem változtat az életemen, hogy mit írnak rólam a pletykalapok, és abban sem fog megállítani, hogy továbbra is versenyeket nyerjek. Már iskoláskorom óta érdekelnek a lányok, ráadásul néhány igazán gyönyörűt is hordoz a hátán a föld, ami nagyszerű dolog. Tényleg nincs okom panaszra.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: