DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Ecclestone neje: Egy nehéz nap a bíróságon

Megkezdődött az F1-guru egykori pilótájának és hat társának tárgyalása, akik azzal fenyegetőztek, hogy lefejezik Ecclestone (nála egyébként közel húsz évvel fiatalabb) elrabolt anyósát.

A brazil SPTV beszámolója szerint Bernie Ecclestone felesége, Fabiana Flosi is elkísérte édesanyját, Aparecida Schunckot a bíróságra, ahol megkezdődött annak a hét embereknek a tárgyalása, akik júliusban elrabolták az F1-guru anyóság és kilenc napig fogva tartották, mielőtt sikerült kiszabadítani őt.

Az emberrablás tervét Ecclestone egykori helikopterpilótája ötölte ki, aki mintegy 10 milliárd forintnak megfelelő váltságdíjat követelt, s az asszony lefejezésével fenyegetőzött. A Sao Pauló-i tárgyalás három órán át tartott, s a védelem tanúinak beidézésével folytatódik majd – ítélet viszont csak 2017-re várható.

A 86. születésnapja felé közeledő milliárdos felesége, Fabiana így nyilatkozott a tárgyalás után: „Ez egy nagyon nehéz nap volt, hiszen végig kellett hallgatnunk azoknak a napoknak a részletes leírását, ami felidézte az anyám eltűnése okozta kétségbeesést. Most már csak abban bízunk, hogy az igazságszolgáltatás folytatja majd a rendőrség által megkezdett munkát, s ezek a bűnözők megkapják a megérdemelt büntetésüket!”



ecclestone-fabiana

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: