DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Elfajult indulatok a Verstappen-családban

A holland sajtó szerint az F1-es pilóta apja fizikailag bántalmazta saját apját, Frans Verstappent. Nem ez az első eset, hogy az exversenyző agresszívan bánt közeli hozzátartozóival.

A De Telegraaf lap értesülései szerint az eset röviddel a Magyar Nagydíj után történt, a korábban F1-ben versenyző Jos Verstappen szülővárosában, a hollandiai Montfordban. Itt bántalmazta Jos saját apját – Max Verstappen nagyapját – vasárnap. Frans Verstappen feljelentést tett a rendőrségen, majd a sajtónak is beszélt a történtekről.



„Jos természete nagyon rossz. Már korábban is láthattuk, hogy a keze könnyen eljár, de ez túlment a határon” – mondta Frans a De Telegraafnak, megmutatva a testén és fején keletkezett sérüléseket, zúzódásokat. Jos Verstappen agresszivitásáról többször írt a sajtó, állítólag volt barátnőit is többször bántalmazta, köztük Max édesanyját, Sophie Kumpent.

A Max és Jos Verstappen menedzselését végző Raymond Vermeulen nem nyilatkozott, arra hivatkozva, hogy az eset „magánügy” a két családtag között.

A limburgi L1 rádió később arról számolt be, hogy Frans visszavonta feljelentését. „Ez privát dolog, csupán rám és Josra tartozik. Kettőnk között akarom tartani” – mondta Max Verstappen nagyapja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: