DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Monster Truckok jönnek a Budapest Arénába

A Mattel, a Live Nation és a Raycom-Legacy Content Company hamarosan Európa-szerte újraindítja a Hot Wheels Monster Trucks Live turnét, új kocsikkal visszatérve az élő fellépésekhez. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a családi show ellátogat az európai arénákba, köztük a Budapest Arénába is, 2022. március 19-én.

A Hot Wheels Monster Trucks Live NAGYBAN tér vissza, több járgánnyal, mint valaha! A vadonatúj, 4 méter magas Mega Wrex™ tornyok dinoszaurusz külsejükkel 1800 lóerőt mozgosítanak a versenyben. A rajongók megismerkedhetnek az új Bigfoot Midwest Madness™-szel is, amely a Hot Wheels és a Bigfoot® együttműködéseként jött létre. Továbbá Race Ace™ is csatlakozik az eseménysorozathoz, újabb szörnyetegként, amely az ikonikus Hot Wheels lángnyelveket viseli.

Ez a turné az egyetlen lehetőség a közönség számára, hogy megnézze a híres Hot Wheels Monster Trucks játékok valós, életre kelt verzióit, beleértve a visszatérő kedvenceket is - Bone Shaker™-t, Tiger Sharkot, V8 Bomber™-t és Demo Derby-t. Az eseményena résztvevők megcsodálhatják az autófaló, tüzet okádó Megasaurus és a Hot Wheels Monster Trucks Live magasan repkedő Freestyle Motocross versenyzőinek előadását is. A rajongók egyszerre élvezhetik az izgalmas akciókat és az üzemanyaggal átitatott játékosságot, mindezt felülmúlhatatlan ütközésekkel, valamint hatalmas monster truck versenyekkel és csatákkal.

 



A népszerű Crash Zone lehetőség minden előadás előtt két és fél órával kezdődik: a rajongók lejuthatnaka versenypályára, hogy közelrő láthassák a Hot Wheels Monster Trucks autók sokkoló külsejét és hatalmas méreteit. A VIP csomag pedig még emlékezetesebbé teheti a napot, hiszen többek között egy, az akciókra legjobb rálátást nyújtó ülőjegyet, ajándéktárgyakat, valamint egy vezetett Monster Truck túrát is tartalmaz.

Budapesten 2 előadás lesz látható, a matiné 11:30-kor, az esti show 18:30-kor kezdődik majd 2022. március 19-én, szombaton, a Budapest Arénában. Jegyek október 28-tól kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A nézők és a stáb biztonsága érdekében a Mattel az élő eseményeken szigorúan betartja a helyi biztonsági előírásokat és szabályokat.

A Hot Wheels™ Monster Trucks Live-ról:

www.hotwheelsmonstertruckslive.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Videó a Hot Wheels™ Monster Trucks Live-ról: https://youtu.be/l7XzCBP8NRw

A Hot Wheelsről

A világ legnagyobb darabszámban eladott játékaként a Hot Wheels piacvezető az autós kultúrára épülő játékok területén. Az elmúlt több mint ötven évben a márka – ami idővel már nem csak felhasználta, de inspirálta is az autós világ elemeit – globális franchise-zá fejlődött. Élő és virtuális rendezvényei, termékei és exkluzív együttműködései, valamint első számúnak választott YouTube csatornája a bolygó minden kontinensén nagy érdeklődésnek örvend. A világszerte értékesített összesen 8 milliárd Hot Wheels termék – amelyekből jelenleg is másodpercenként 16,5* darabot adnak el – elérése után a márka tovább terjeszkedik a telefonos, konzolos és számítógépes játékok piacán.

A Mattelről

A Mattel a világ vezető játékgyártója, amely minőségi játékok, fogyasztói termékek tervezésére és gyártására specializálódott. A márka olyan innovatív termékeket és élményt kínál, amelyek játék közben inspirálják, szórakoztatják és fejlesztik a gyerekeket. A vállalat portfoliójában többek között olyan ikonikus franchise márkák találhatók, mint a Barbie®, a Hot Wheels®, az American Girl®, a Fisher-Price®, a Thomas & Friends®. A kínálatban továbbá filmes és televíziós tartalmak, számítógépes játékok, valamint zenei és élő előadások is szerepelnek. A vállalat 35 helyszínen működik világszerte, termékeit pedig több mint 150 országban értékesíti a világ legnagyobb kiskereskedelmi és technológiai vállalataival együttműködve. A Mattel 1945-ös alapítása óta büszke arra, hogy támogatja a gyerekek tehetségének kiteljesedését. További információ: www.mattel.com

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: