DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Virtuális utazás az Audi gyártósorán

Vessen egy pillantást képernyőjén keresztül az Audi A3 karosszériagyártására, egy kattintás után pedig már az Audi A4 összeszerelő során találja magát: az AudiStream révén az Audi első autógyártóként kínál interaktív sétát üzemében. Február 12-től az érdeklődők bepillanthatnak a márka ingolstadti üzemének gyártási folyamataiba. Tehetik mindezt online és angol nyelven, akár az otthonuk kényelméből vagy menet közben is. Tapasztalt túravezetők kísérik a virtuális sétát választókat és élő adásban válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az AudiStream részletes betekintést nyújt a kiválasztott gyártási szakaszba az Audi ingolstadti üzemében. Ezen kívül az új online lehetőség bemutatja a márka műszaki különlegességeit is. A túravezetők megosztják a korábbi gyárlátogatásokon szerzett ismereteiket és élőben kísérik a virtuális túrát a stúdióból. A párbeszéd részeként elmagyarázzák a gyártási folyamatokat, megválaszolják az egyes kérdéseket és igyekeznek a közel 20 perces élő adás menetét a résztvevők kéréseihez és érdeklődéséhez igazítani.

a201220_large



Az AudiStream az „Audi live at the Ingolstadt factory” („Az Audi élőben az ingolstadti gyárból”) című programmal indul útjára. A résztvevők megtekinthetik, hogy készül egy Audi, az első gyártási lépéstől a présüzemben egészen az utolsó kézzel végzett műveletekig az összeszerelés során. Az Audi márkát érintő további témák közvetítése várható majd a jövőben.

A látogatók a https://www.audi.stream/ oldalon választhatják ki a számukra szimpatikus élő közvetítést és a megfelelő időpontot. A lehetőség ingyenes, esetleges költségek – a választott szolgáltatótól függően – az internethozzáférés kapcsán merülhetnek fel.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: